Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

11 resultaten gevonden

Meer info
Meer lezen
Donderdag 18 juli wandelen we samen van LDC Sprankel! naar het 2de handswinkeltje van 't Kiertje. Ga je liever met onze bus, schrijf je dan op voorhand in. 1€ voor de busrit Alle leeftijden zijn welkom !
Meer info

Rommelmarkt

Antiek en brocante
Jaarlijkse Rommelmarkt met binnen- en buitenmarkt. Buiten €1 lm en binnen €2 lm. Met friet en hamburgerkraam. Standen met drank en voeding niet toegelaten.
Meer info
Meer lezen

Rommelmarkt Vorselaar - KCOV

Op zondag 11 augustus zal de jaarlijkse rommelmarkt van KCOV (Korfbalclub Vorselaar) weer plaatsvinden in De Dreef van Vorselaar. >> Inschrijven als standhouder > Kom genieten en shoppen
Meer info
Meer lezen

Garage verkoop bouwel-grobbendonk

Onze 1e garageverkoop van cv de grobbers Te bouwel en grobbendonk gaat door op zaterdag 7 september 2019 vanaf 9u tot en met 17u Inschrijven kan door een email te sturen naar cvdegrobbers@gmail.com tot en met woensdag 21 augustus Deelnemerslijst te bekomen na 24 augustus bij mij of via e-mail of facebookbericht
Meer info
Meer lezen

Wekelijkse markt op donderdag

De gemeente Grobbendonk start met een wekelijkse openbare markt. De markt zal wekelijks plaatsvinden op donderdag van 08.00 uur tot 13.00 uur op het Astridplein, parking De Bist. We voorzien een zeer gevarieerd aanbod
Meer info
Gezellige avondmarkt en talrijke terrasjes
Meer info
Meer lezen
Wil u uw ambacht, hobby of streek product voorstellen of verkopen aan een groter publiek, dan bent u welkom op onze markt. De deelname is gratis, maar wel verplicht. Wij zorgen voor plaats, tafels en stoelen; de rest is voor uzelf.
Meer info

Avondmarkt

organisatie: middenstand Olen-Centrum en KFC Linda Olen contact en meer info: Roger Dekort - 0496 90 19 44
Meer info
Meer lezen

Grote openlucht rommelmarkt

Antiek en brocante
Grote openlucht rommelmarkt in Grobbendonk - Vaartkom. Vanaf 7u tot 17u. Info via info@debroedermin.be of 0476/462.468. Standgeld 1 EUR per meter. GEEN reservatie nodig. Kinderen mogen gratis op apart voorziene plaats. Gelijktijdig zijn er bier-en mosselfeesten in naastgelegen GC De Volle Vaart. Springkasteel en terrascafé bij goed weer.
Meer info
Meer lezen

Zandstraat Winkelwandelstraat

Van 5 april tot 12 oktober kunt u elke vrijdag van 9.30 uur tot 14 uur en elke zaterdag van 11 tot 18 uur verkeersvrij wandelen en winkelen in de Zandstraat. Er is geen autoverkeer toegestaan tussen de Grote Markt en de Sint-Magdalenastraat. De doorgang van de Collegestraat naar de Nieuwstraat blijft behouden.
Meer info

tweedehandsbeurs gezinsbond

1-11 van 11 resultaten