Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

15 resultaten gevonden

Meer info

Garageverkoop

Meer info
Meer lezen

Shop in Thals

Op zaterdag 6 en zondag 7 april trappen de handelaars van het stadscentrum het zomerseizoen op gang met een nieuwe editie van Shop in Thals. Met vijf catwalks verandert de Zandstraat in één grote modeshow. Op de Grote Markt staan foodtrucks, extra terrassen en springkastelen. Op zondagnamiddag zijn de winkels open van 13 tot 17.30 uur en vindt het historische Spel van de Roetaert plaats. Vanaf ...
Meer info
Meer lezen

ROMANTISCHE MARKT

Antiek en brocante
Een gezellige markt, vol romantische kraampje, goede doelen en creatievelingen. springkastelen en kindergrime.Hapjes, drankjes en vooral veel sfeermuziek.
Meer info
Meer lezen

Garageverkoop De Beukelaer

Meer info
Meer lezen

Rommelmarkt langs het kanaal

Een gezellige rommelmarkt langs het water. Gratis voor de bezoekers. Schappelijke prijzen voor de marktkramers. Voor verdere inlichtingen contacteer ons. Goed bereikbaar voor minder mobiele personen.
Meer info
Meer lezen

Grote openlucht rommelmarkt

Antiek en brocante
Grote openlucht rommelmarkt in Grobbendonk - Vaartkom. Vanaf 7u tot 17u. Info via info@debroedermin.be of 0476/462.468. Standgeld 1 EUR per meter. GEEN reservatie nodig. Kinderen mogen gratis op apart voorziene plaats. Gelijktijdig zijn er bier-en mosselfeesten in naastgelegen GC De Volle Vaart. Springkasteel en terrascafé bij goed weer.
Meer info
Meer lezen
Een binnenplein waar je nog gratis bruikbare spullen naartoe kan brengen en waar je zelf ook gratis spullen mee naar huis mag nemen. Van 9-12u kan je spullen binnen brengen (boeken, huisraad, kledij, speelgoed,...)GEEN kapotte of vuile spullen, geen meubels, tapijten of groot electro. Alle spullen worden nagekeken. Van 13-15u is het plein voor iedereen open. Doel: -verspilling tegen te gaan ...
Meer info
Meer lezen
Op dinsdag 30 april kan je meerijden met het busje van LDC Sprankel! naar het gezellige Shopping Olen en Oh Green Tuincenter ( vroegere Intratuin) . We vertrekken om 09u30 en plannen om rond 17u terug te zijn in Vorselaar. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Prijs : 4,35€ voor de busrit.
Meer info
Meer lezen

Handmade 2019

Een markt met veel ambachtelijke kraampjes en lokale ondernemers. Rommelmarkt door de kampeerders. Lekker eten aanwezig, ijs, zonneterras, speeltuin en een springkasteel. Bij slecht weer overdekt! Dus steeds een leuke uitstap!
Meer info

Garageverkoop tot aan Lindekens

Garageverkoop in Grobbendonk tot aan de Lindekens. Deelnemerslijsten vanaf 10u beschikbaar in de Vorselaarsebaan 2 en op verschillende sites op internet.
Meer info
Meer lezen

Mooie Brocantemarkt

Antiek en brocante
mooie brocantemarkt op een historische site en langs de oevers van de Nete. Tevens is er ook een parade van een 150 tal historische fietsen. Standhouders welkom inlichtingen via mail of telefoon
Meer info
Meer lezen

Zandstraat Winkelwandelstraat

Van 5 april tot 12 oktober kunt u elke vrijdag van 9.30 uur tot 14 uur en elke zaterdag van 11 tot 18 uur verkeersvrij wandelen en winkelen in de Zandstraat. Er is geen autoverkeer toegestaan tussen de Grote Markt en de Sint-Magdalenastraat. De doorgang van de Collegestraat naar de Nieuwstraat blijft behouden.
1-12 van 15 resultaten

Pagina's