Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

8 resultaten gevonden

Meer info

Sfeeravond in de jodenstraat

Welkom voor een gratis hapje en drankje in de gezellige en sfeervolle verlichte Jodenstraat. Deelname van verschillende verenigingen.
Meer info
Meer lezen

Knutselnamiddag thema Kerst

We knutselen een namiddag rond het thema Kerstmis. Een hele namiddag verschillende knutselwerkjes maken rond het thema Kerstmis. Zo vlak voor de feestdagen is het extra leuk voor kinderen om nog meer sfeer in huis te brengen met eigen sfeervolle creaties. We schuiven door van de ene tafel naar de andere tot we alle werkjes gemaakt hebben. We voorzien een pannenkoekje en drankje als ...
Meer info

KERSTMIS - KERSTAVOND

Meer info

Kindercarnavalbal OR De Knipoog

Kom jij mee feesten op ons jaarlijks kindercarnavalbal? Alle kinderen welkom van 13.30 tot 18.00 uur! We voorzien een hele namiddag vermaak waar de kindjes nog lang van gaan spreken!
Meer info
Meer lezen

De Warmste Dag van Olen

Bartel van Riet en Stijn Avonds organiseren voor de vierde keer deze Warmste dag van Olen voor hun drie goede doelen: Olivia, kinderen in nood Nepal, MS Liga Vlaanderen. Optredens en dj's Wisselen elkaar af terwijl u bij een vuur lekker kan eten en drinken. Voor de kleinste wordt er een Kinderdorp (clown, grimme, acrobaten...) gebouwd.
Meer info
Meer lezen

KERSTMIS - KERSTAVOND

22/12 KERSTVIERING - 9u30 Kerstmis is ook in deze tijd nog de moeite waard. Kom en vier dit met ons mee. Ontdek waar kerst ├ęcht voor staat en hoe dit ook in uw leven van belang kan zijn 24/12 KERSTAVOND VIERING - 22u Van de kerstnachtdienst maken we telkens weer een (ingetogen) spektakel. Kom en ontdek de boodschap van kerst in een prachtig versierde kerk.
Meer info

Kersthappening " Den Heikant"

Meer info

Nationale Ziekendag - Samana Bouwel

Eucharistieviering met daarna taart met koffie.
1-8 van 8 resultaten