Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

8 resultaten gevonden

Meer info
Meer lezen

Gejo's Muziek Kamp

Wat: orkest, instrumentles, koor, sport en spel Voor wie: voor alle niveaus- programma op maat van elke deelnemer Voor 1 maart inschrijven is €25 korting!
Meer info
Meer lezen

JRKamp

1.11.2.0.0
Hierbij kondigen wij ons tweede JRKamp aan! Het wordt een week om van te genieten. In tenten slapen, spelen, zwemmen, lekker eten,... we gaan het allemaal doen! Alle kinderen tussen 6 en 16 jaar zijn welkom! Contacteer ons voor extra info via onze Facebookpagina of mail je vraag naar jeugd@grobbendonk-vorselaar.rodekruis.be
Meer info
Meer lezen

Judo Zomerstage Herentals

KAVVV&FEDES organiseert deze interne judostage in Herentals voor judoka's van 7 tot 16 jaar. Dagelijks trainen we 4 uur olv gediplomeerde trainers en 's avonds zijn er toffe nevenactiviteiten!
Meer info
Meer lezen

Karate Zomerstage Herentals

Omnisport en andere
KAVVV&FEDES organiseert deze interne karatestage in Herentals voor karateka's van 7 tot 16 jaar. Dagelijks trainen we 4 uur olv gediplomeerde trainers en 's avonds zijn er toffe nevenactiviteiten!
Meer info
Meer lezen

Gejo's Muziek kamp

Wat: Orkest, instrumentles, koor, sport en spel.. Voor wie: voor alle niveau's..
Meer info
Meer lezen

Taekwondo Zomerstage Herentals

Omnisport en andere
KAVVV&FEDES organiseert deze interne taekwondostage voor taekwondo-in van 7 tot 16 jaar. We verblijven in volpension in Sport Vlaanderen Herentals. Dagelijks trainen we 4 uur olv gediplomeerde trainers en 's avonds zijn er toffe nevenactiviteiten!
Meer info
Meer lezen

Ropeskipping vervolmakingsstage Herentals

KAVVV&FEDES organiseert deze interne vervolmakingsstage voor het eerst. Springen en overnachten doen we in Sport Vlaanderen Herentals. Dagelijks trainen we min. 4 uur olv ervaren en gediplomeerde lesgevers. De stage is gericht op ervaren springers die hoogtechnische trainingen wensen. 's Avonds zijn er telkens leuke nevenactiviteiten voorzien.
Meer info
Meer lezen

Badmintonkamp herfstvakantie

Dit badmintonkamp is open voor iedereen van 8 tot en met 18 jaar. De overnachtingen zijn inclusief. Er wordt per dag minstens vier uur uitgetrokken voor badminton, uitsluitend gegeven door gediplomeerde lesgevers. Daarnaast zijn er ook nevenactiviteiten en een leuk afscheidsfeestje.
1-8 van 8 resultaten