Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

12 resultaten gevonden

Meer info

Bivak 2019

Meer info

uitstap naar Planckendael

Op donderdag 22 augustus staat er een uitstap naar Planckendael op het programma. Je ontvangt een brief met gedetailleerde informatie na inschrijving.
Meer info
Een hele week kan je allerlei sporten uitproberen en op een speelse manier kennismaken met de basis van de Franse taal. Meebrengen: lunchpakket, sportieve kledij en zaalsportschoenen of turnpantoffels Inbegrepen: deelname, begeleiding, verzekering, 's middags één drankje Inschrijven van online via http://olen.ticketgang.eu vanaf zaterdag 4 mei 9.00 uur en aan het loket van Vrije Tijd vanaf ...
Meer info
Meer lezen

Karate Zomerstage Herentals

Omnisport en andere
KAVVV&FEDES organiseert deze interne karatestage in Herentals voor karateka's van 7 tot 16 jaar. Dagelijks trainen we 4 uur olv gediplomeerde trainers en 's avonds zijn er toffe nevenactiviteiten!
Meer info

Uitstap naar de lilse bergen

Op donderdag 29 augustus staat er een uitstap naar de lilse bergen op het programma. Je ontvangt een brief met gedetailleerde informatie na inschrijving.
Meer info

Zomervakantie - Paardrijkamp - activiteiten voor 6- tot 12-jarigen (geboortejaar 2007 tot 2012)

Omnisport en andere
Heb je altijd al eens willen paardrijden? Ben je al een ervaren ruiter of ben je gewoon verzot op paarden? Vijf dagen lang leer je paardrijden, maar ook stallen uitmesten en de paarden verzorgen en voederen. Plezier voor iedereen! Meebrengen: een spannende rijbroek/legging (best geen jeans), rubberen botjes (liefst gladde zolen), aangepaste kledij aan het weer. Indien je beschikt over een ...
Meer info
Meer lezen

Sportweek

Ook dit jaar organiseert de sportdienst een week vol sport- en spelplezier. Van maandag tot donderdag staat er elke dag een sport op het menu. Sport je mee?
Meer info
Schip ahoi, allen aan boord van het schip! Ben jij een stoere jongen of hippe meid? Dan is dit kamp voor jou een echte aanrader. Samen gaan we op avontuur, spelen we een tof drakenspel en maak je je eigen vikingschild. Meebrengen: lunchpakket, sportieve kledij en zaalsportschoenen of turnpantoffels Inbegrepen: deelname, begeleiding, verzekering, 's middags één drankje Inschrijven kan online ...
Meer info
Meer lezen

Ropeskipping vervolmakingsstage Herentals

KAVVV&FEDES organiseert deze interne vervolmakingsstage voor het eerst. Springen en overnachten doen we in Sport Vlaanderen Herentals. Dagelijks trainen we min. 4 uur olv ervaren en gediplomeerde lesgevers. De stage is gericht op ervaren springers die hoogtechnische trainingen wensen. 's Avonds zijn er telkens leuke nevenactiviteiten voorzien.
Meer info
Meer lezen

Uitstap Lilse Bergen

Zin om lekker in het water te plonsen? Of ga je liever ravotten in de speeltuin? In de Lilse Bergen kan het allemaal! Indien je mee het water in gaat, hebben we hiervoor een schriftelijke toestemming nodig via de jeugddienst.
Meer info
Wil je een echte acrobaat worden? Bij freerunning en parcours leer je allerlei gekke kunstjes en bewegingen. Na deze week kan je vlot over alle obstakels klimmen, veilig springen en rollen en misschien zelfs een salto! Meebrengen: lunchpakket, sportieve kledij en zaalsportschoenen of turnpantoffels Inbegrepen: deelname, begeleiding, verzekering, 's middags één drankje Inschrijven kan online ...
Meer info
Meer lezen

Badmintonkamp herfstvakantie

Dit badmintonkamp is open voor iedereen van 8 tot en met 18 jaar. De overnachtingen zijn inclusief. Er wordt per dag minstens vier uur uitgetrokken voor badminton, uitsluitend gegeven door gediplomeerde lesgevers. Daarnaast zijn er ook nevenactiviteiten en een leuk afscheidsfeestje.
1-12 van 12 resultaten