Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

9 resultaten gevonden

Meer lezen

Krokus ACRO & MULTI (17 tot 19 februari 2021)

Omnisport en andere
Externe kampen gaan door van 9u-16u. Er is een kwartiertje opvang voor en na het kamp voorzien.Op het einde van een 5-daagskamp wordt er een demonstratie gegeven voor iedereen die wil komen kijken (als de corona-maatregelen het toelaten).Tijdens een korter, 3-daags kamp, is er geen demonstratie.

Krokusvakantie - activiteiten voor 9- tot 12-jarigen (geboren tussen 2009 en 2011)

Creativiteit
Maandag 15 januari - Beestige beestjes op bezoek - Olens memospel - muziekworkshop Een vrijwilliger van het vogelopvangcentrum van Herenthout komt vertellen hoe hij de gewonde of wilde noodlijdende dieren verzorgt. En misschien brengt hij zelfs een van zijn patiënten mee. Tijdens het Olens memospel ontdek je spelenderwijs onze gemeente. Tijdens de muziekworkshop ga je al spelenderwijs aan de ...

Kamp: Waterpret

We starten elke dag met een voormiddag waterpret. In het doelgroepenbad spelen we waterspelletjes, doen we estafettes en wagen we ons misschien wel aan een partijtje waterpolo. (Let op: er wordt geen zwemles gegeven) De namiddagen worden gevuld met de leukste sportactiviteiten. We proberen te overleven tijdens een lasergungevecht, maar ook balsporten of tikspelen komen aan bod.

Kamp: Bubbelsport

Elke voormiddag gaan we het zwembad in voor de leukste activiteiten. We blijven in het recreatiebad en bouwen hier parcours, spelen een heuse match waterpolo of wagen ons aan aquajogging. (Let op: er wordt geen zwemles gegeven) Tijdens de namiddagen staan o.a. balsporten en een lasergungevecht op het menu.

Kamp: Knutselpret

Elke voormiddag gaan we creatief aan de slag. Op maandag maken we zelf de heerlijkste pizza’s, de andere voormiddagen knutselen we de leukste dingen. De namiddag staat telkens garant voor uren sport- en spelplezier.

Krokusvakantie - activiteiten voor 6- tot 8-jarigen (geboren tussen 2012 en 2014)

Creativiteit
Maandag 15 februari - Beestige beestjes op bezoek - Olens memospel - kinderyoga Een vrijwilliger van het vogelopvangcentrum van Herenthout komt vertellen hoe hij de gewonde of wilde noodlijdende dieren verzorgt. En misschien brengt hij zelfs een van zijn patiënten mee.... Tijdens het Olens memospel ontdek je spelenderwijs onze gemeente. In de namiddag nemen we je tijdens een sessie kinderyoga ...

Krokusvakantie - Circuskamp (4- tot 6-jarigen, geboortejaar 2015, 2016 of 2017)

Creativiteit
Samen met 'Brul de leeuw' maak je kennis met het circus. Je knutselt je eigen circus, circusdieren en circusartiesten. Oude schoenen tover je om naar knotsgekke clownsschoenen. Je leert de beste goocheltrucjes en dansen zoals een echte circusartiest. Meebrengen: lunchpakket, drinkbus met water, fruit en koekje, een paar oude schoenen die nadien niet meer gebruikt moeten worden Inschrijven: ...

Kamp: Actief Creatief

De voormiddagen vullen we met sport en spel, we proberen te overleven in een gevecht met echte laserguns. Tijdens de namiddagen leven we ons creatief uit. Op maandagnamiddag maken we samen pizza’s, de andere namiddagen leren we allerhande nieuwe knutseltechnieken.

Kamp: Sportbad

Elke voormiddag trekken we naar het zwembad. In het recreatiebad dompelen we je onder in de spelregels van waterpolo, bouwen we parcours of doen we estafettes. (Let op: er wordt geen zwemles gegeven) De namiddag staat garant voor sport en spel. Zowel balsporten, overleven tijdens een lasergungevecht en estafettes komen aan bod.
1-9 van 9 resultaten