Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

10 resultaten gevonden

Meer info
Meer lezen

Spaghettidag Rode Kruis-Olen

Iedereen is welkom op onze jaarlijkse spaghettidag. Er zijn verschillende porties voor grote en kleine eters. Voor wie geen vlees eet voorzien we vegetarische saus. Lust je geen spaghetti dan kunnen we je ook curryworst met frietjes aanbieden. Inschrijven is niet nodig. Hopelijk tot dan!
Meer info
Meer lezen

Herfstbrunch

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Driane op vrijdag 23 november 2018 van 10.00 tot 13.00 uur een herfstbrunch. Je kan lekker komen genieten van een uitgebreid buffet: Koffie, thee, fruitsap, plat water Minibroodjes en sandwiches met allerlei beleg: jonge kaas, gekookte hesp, gerookt vlees, paté, gekookt eitje, choco, confituur Minikoffiekoekjes, croissants en sjoekes Warme gerechten: ...
Meer info
Meer lezen

Verse wafels en live muziek

Jos speelt bekende nummers terwijl je gezellig kan dansen en Corinne bakt lekkere verse wafels. Dit allemaal met een goede koffie of lekker drankje. Met op de achtergrond het prachtige décaporgel. In de zomer op het zonneterras en van juli tot augustus ook lekker ijs van het ijsroosje (lekdreef) te verkrijgen. In een prachtige natuurlijke setting met speeltuin en zandbak.
Meer info
Meer lezen
Een dag vol plezier voor jong en oud! Op de kinderboerderij Het Karrewiel kan je kennismaken met verschillende boerderijdieren: kippen, koeien, konijntjes, geiten, noem maar op.
Meer info
Op de grens van Herentals en Grobbendonk aan de oever van de Kleine Nete ligt kinderboerderij de Lentehei. Terwijl mama en papa een terrasje doen kunnen de bengels op ontdekking gaan bij de boerderijdieren, of zich uitleven in de speeltuin. Je vindt de Lentehei pal naast fietsknooppunt 19 van het fietsnetwerk Antwerpse Kempen. De wandelknooppunten 1, 98 en 99 van het wandelnetwerk Kempense ...
Meer info
Meer lezen

Gezellig ontbijtbuffet in LDC Sprankel!

Op dinsdag 20 november organiseren we een gezellig ontbijtbuffet (1 zacht broodje per persoon, 1 grof keizerbroodje, Brood wit en grof, Boter, Chocoportie en confituur, Fruitsla, Yoghurt , Roerei met spekjes, Kaas, Gerookte hasp) , koffie/thee en fruitsap inbegrepen.Kom je ook graag, schrijf je dan snel in ( t.e.m 15/11) want het aantal deelnemers is beperkt tot 30 personen. Deelname prijs : ...
Meer info
Meer lezen
Kom de tegenstellingen ontdekken tussen de ambachtslui in de vroegere Kempen en het stadsleven in Parijs omtrent de periode 1900-1960. Ervaar de sfeer met de muzikale klassiekers uit die tijd(Edith Piaf-Charles Trenet-Aznavour-Dalida en vele anderen). Bekijk het rijk geïllustreerd materiaal en geniet van uw cocktail"Moulin rouge" of een croque garni. Of bent u meer een zoetebek ga dan voor een ...
Meer info
Meer lezen

Wereldpralines te koop

Speciaal voor Wereldtals maakt TWERK een exclusief doosje met zes (h)eerlijke Wereldtals-pralines, verpakt in duurzaam eco-vriendelijk karton.
Meer info
Meer lezen
Via de website komen een gewortelde Herentalsenaar en een nieuwkomer in contact. Ze organiseren een etentje bij een van hen thuis waarbij ze allebei vrienden of familie uitnodigen. Alle aanwezigen leren elkaar beter kennen terwijl ze koken en eten.
Meer info
Geen zin om zelf je potje te koken? Elke weekdag kan je 's middags bij aan tafel schuiven in restaurant Komie Geire voor een heerlijk verse driegangenmaaltijd. De menu kan je raadplegen in Komie Geire of op www.olen.be.
1-10 van 10 resultaten