Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

14 resultaten gevonden

Meer info
Meer lezen
Op maandag 9 december maken wer er een romantische namiddag van met de film " Love Actually". Het is een romantische komedie die zich afspeelt in de periode voor Kerstmis. In de film worden verschillende koppels en hun liefdesleven gevolgd die ieder op hun eigen manier liefde en vriendschap beleven. Om het plaatje compleet te maken serveren we ijspralines en koffie. Ideaal om in de sfeer van ...
Meer info

Kerstfeest Samana Bouwel

Eucharistievieiring, Kerstmaaltijd en ontspanning.
Meer info
Meer lezen

Mosselfeest

Kom proeven van onze lekkere mosselen. Lust je geen mosselen? Dan hebben wij voor jou huisgemaakt stoofvlees, vidé of een lekkere vegetarische koude schotel . De allerkleinsten smullen van een curryworst, kipnuggets of een kinderportie van de hierboven vernoemde gerechten. Mensen met een kleine honger mogen bij ons ook een kinderportie bestellen. Als nagerecht is er hemelse rijstpap of een ijsje
Meer info

Ontbijtactie OR De Knipoog

Zin in een lekker ontbijtje? Bestel er tijdig eentje voor jezelf, familie of vrienden. Voor meer info, stuur maar een mailtje.
Meer info

CHIROKAFFEE

Iedereen welkom! Gezelligheid alom met een hapje en drankje!
Meer info

Kerstfeest Samana Bouwel

Eucharistievieiring, Kerstmaaltijd en ontspanning.
Meer info
Aangenaam en gezellig Kerstfeest. Om organisatorische redenen is inschrijven verplicht. Info/Inschrijvingen: Anita: 0473/35.26.82 (anita.olyslaegers@telenet.be)
Meer info
Meer lezen
In de winter eten we regelmatig iets lekkers in dienstencentrum Sprankel ! Met verloren maandag serveren we worstenbrood en appelbollen. Vooraf inschrijven noodzakelijk ten laatste tot 9 januari. Enkel worstenbrood 2,5€ , dubbel worstenbrood 3,30€ , appelbol 2,8€. Iedereen van harte welkom!
Meer info
Meer lezen

Russische weken

Russische weken Na onze succesvolle "Parijse weken" van vorig jaar verkennen we dit jaar de op een na grootste stad van Rusland,Sint-Petersburg.(Stedenband met Antwerpen sinds 1958) Gelegen in het noordwesten van het land in een deltagebied aan de monding van de rivier de Neva in de Nevabaai. Het is een belangrijk industrieel,wetenschappelijk en cultuureel centrum. De stad heette van 1914 tot ...
Meer info

Paasfeest Samana Bouwel

Feestelijk Paasfeest voor Samana leden van Bouwel met eucharistieviering, feestmaal en ontspanning
Meer info

Pannenkoekendag - Samana Bouwel

Pannenkoekendag Samana Bouwel Pannenkoeken, appelbeignets, ijskreem, croque monsieur, koffie, thee, frisdrank, bier en wijn. Reuze tombola - altijd prijs. Iedereen van harte welkom in de parochiezaal van Bouwel. Alles ten voordele van Samana Bouwel.
Meer info
Meer lezen
Een dag vol plezier voor jong en oud! Op de kinderboerderij Het Karrewiel kan je kennismaken met verschillende boerderijdieren: kippen, koeien, konijntjes, geiten, noem maar op.
1-12 van 14 resultaten

Pagina's