Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

29 resultaten gevonden

Meer info

Mosselfeest - Chiro Vorselaar

Op 23 februari vindt het jaarlijkse mosselfeest van Chiro Vorselaar plaats. Reserveer je portie via de website of door het inschrijvingspapier te bezorgen aan de leiding.
Meer info
Meer lezen

Verse wafels en live muziek

Jos speelt bekende nummers terwijl je gezellig kan dansen en Corinne bakt lekkere verse wafels. Dit allemaal met een goede koffie of lekker drankje. Met op de achtergrond het prachtige décaporgel. In de zomer op het zonneterras en van juli tot augustus ook lekker ijs van het ijsroosje (lekdreef) te verkrijgen. In een prachtige natuurlijke setting met speeltuin en zandbak.
Meer info
Meer lezen

Kaas- en wijnavond

Zaterdag 2 maart organiseren we een gezellige kaas- en wijnavond. Kom samen met je vrienden of familie genieten van een heerlijk ontspannen avondje uit. We bieden de mogelijkheid aan om te genieten van een kaasbuffet of een vleesbuffet. We openen onze deuren om 18 uur. De keuken sluit om 21 uur, maar blijf dan gerust nog genieten van een lekker drankje. Graag vragen we om in te schrijven voor ...
Meer info

Ontbijtslag 2019

Meer info
Meer lezen
In de winter smullen we regelmatig iets lekkers in dienstencentrum Sprankel ! in MAART serveren we IJS met CHOCOLADE en SLAGROOM. 2,5€ per portie met een tas koffie. Iedereen welkom om te komen proeven, wel vooraf inschrijven !
Meer info

Ontbijt-actie Ouderraad De Knipoog

Zin in een lekker ontbijtje? Bestel er tijdig eentje voor jezelf, familie of vrienden. Voor meer info, stuur maar een mailtje.
Meer info
Meer lezen

Ga retro bij de Wimpe

'Rustig en ontspannen-ver weg van alle drukte en stress-nostalgie naar onze vroegere Kempen'. Het zijn slechts enkele zinnen die neergeschreven zijn in ons gastenboek maar die onze plek typeren. Voor degenen die Staminee De Wimpe nog niet kennen: -We hebben een prachtig kelderstaminee waarin u zich kan terugvinden in de jaren 1900. Op koudere dagen is dit wellicht een van de meest romantische ...
Meer info
Meer lezen

Spaghetti avond VOC Neteland

Kom heerlijke spaghetti eten t.v.v. VOC Neteland. Biologisch en op verzoek vegetarisch
Meer info
Meer lezen
In de winter smullen we regelmatig iets lekkers in dienstencentrum Sprankel ! in MAART serveren we WITTECHOCOMOUSSE taart met pistache . 2,5€ per portie met een tas koffie. Iedereen welkom om te komen proeven, wel vooraf inschrijven !
Meer info
Meer lezen
Eetdag t.v.v. Supportersclub Corné van Kessel, veldrijder bij de Telenet Fidea Lions. De eetdag vindt plaats op zaterdag 16 maart in de A-kantine van Linda Olen (Kattebos). Op het menu staat videe, koude schotel, curryworst, (kinder)spaghetti en dessert. Inschrijvingen via supportersclubcvk@hotmail.com of in Café De Drie Potten te Olen-Centrum. Leuke sfeer, lekker eten... Iedereen is welkom!
Meer info
Meer lezen

Boerinnenbrunch en Boerenkost

Standaard brunch, luxe brunch met glas cava en brunch voor kinderen. Shift 1 van 10.00 tot 12.00 uur Shift 2 van 12.00 tot 14.00 uur Boerenkost: spaghetti klein en groot Shift 3 van 16.00 tot 20.00 uur Voor en door de Tiptiens van Chiro Achter-Olen. Vooraf inschrijven via mail is gewenst. Te vermelden: naam, aantal personen, shift en keuze eten. Meer info: Facebook 'Boerinnenbrunch en Boerenkost'
Meer info
Meer lezen

Eenentwintigste Lentefeest

Onze gekende voorjaarsbrunch met kinderanimatie (springkastelen, schminken en ballonplooien) Vooraf inschrijven verplicht - prijs: 15 euro vanaf 12 jaar, 5 euro van 9 tot en met 11 jaar, 3 euro van 4 tot en met 8 jaar en gratis tot en met 3 jaar Een vaste waarde binnen onze vereniging. Reeds voor de eenentwintigste keer nodigen wij iedereen uit voor ons gezellige brunch met cava of ...
1-12 van 29 resultaten

Pagina's