Gebruik mijn huidige locatie

Agenda

15 resultaten gevonden

Meer info
Meer lezen
Kom gezellig een biertje proeven (of twee, of meer) op het warmste en gezelligste en muzikaalste terras van Vlaanderen! Elk jaar voorzien we nieuwe en verrassende bieren om te proeven en zoals goede gewoonte is er ook weer een anoniem bier bij. Wie heeft de beste bierpapillen om de naam van dit bier te raden?
Meer info

Pannenkoekennamiddag

Lekker een pannenkoek of croque eten aan democratische prijs t.v.v. Samana Herenthout
Meer info
Meer lezen

Donatusfeesten - Mossel Drive-in

zaterdag 11 en zondag 12 juli 2020: jaarlijkse mosselfeesten van Fanfare St-Donatus Bouwel. In tijden van corona wordt dit een "Mossel Drive-in" met afhaal mosselen en stoofvlees friet en koude schotels. Online reserveren en betalen! corona-veilige afhaling!
Meer info

Kerstfeest Samana Bouwel

Eucharistievieiring, Kerstmaaltijd en ontspanning.
Meer info

CHIROKAFFEE

Iedereen welkom! Gezelligheid alom met een hapje en drankje!
Meer info
Meer lezen

Saffraanontbijt Belgische Saffraan

Het saffraanontbijt is ondertussen een vaste waarde geworden van de saffraanboerderij Belgische Saffraan/ B&B Art.14 te Morkhoven. U kan genieten van een uitgebreid luxe ontbijt met top streekproducten en huisgemaakt gebak uit de AGA oven. In het kader van de Week van de Korte Keten, kan u nu ook individueel inschrijven. Reservatie verplicht.
Meer info

MOSSELFEEST

Mosselfeest met frieten. Portie: 1,250 kg. Prijs: € 17 Eten tussen 13u en 18u. Alternatief: vidé met frieten. Prijs: € 10. Vooraf inschrijven verplicht: guido.somers@telenet.be Rekeningnummer: BE03 9797 8758 9784
Meer info
Meer lezen

Jardin Albert

Hippe zomerbar langs het Albertkanaal te Herentals. Lekkere cocktails, grote keuze aan bieren en zomerdranken. Streetfood aanwezig. We brengen het vakantiegevoel naar Herentals. Grote auto en fietsenparking.
Meer info

Pannenkoekendag - Samana Bouwel

Pannenkoekendag Samana Bouwel Pannenkoeken, appelbeignets, ijskreem, croque monsieur, koffie, thee, frisdrank, bier en wijn. Reuze tombola - altijd prijs. Iedereen van harte welkom in de parochiezaal van Bouwel. Alles ten voordele van Samana Bouwel.
Meer info
Meer lezen

Verse wafels en live muziek

Jos speelt bekende nummers terwijl je gezellig kan dansen en Corinne bakt lekkere verse wafels. Dit allemaal met een goede koffie, bier van hier of een ander lekker drankje. Met op de achtergrond het prachtige décaporgel. In de zomer op het zonneterras en van april tot en met september ook lekker ijs van het ijsroosje (lekdreef) te verkrijgen. In een prachtige natuurlijke setting met speeltuin ...
1-12 van 15 resultaten

Pagina's