Gebruik mijn huidige locatie

Zwerfvuilactie op 27 maart - GEANNULEERD

Normaal vond op zaterdag 27 maart 2021 er opnieuw een zwerfvuilactie plaats volgens de geldende coronaregels. Door de bijkomende verstrenging van de coronamaatregelen moeten we jammer genoeg de zwerfvuilactie annuleren. Het grote aantal deelnemers (145!) zorgt ervoor dat we niet iedereen op een veilige manier van materiaal kunnen voorzien of materiaal laten terugbrengen. Omdat de gezondheid ...

Waar
Gemeentelijke feestzaal
Bouwelse Steenweg 10, 2270 Herenthout 51.1414622 - 4.7547034
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Reservaties
milieudienst@herenthout.be
Telefoonnummer: 014 50 78 44
Normaal vond op zaterdag 27 maart 2021 er opnieuw een zwerfvuilactie plaats volgens de geldende coronaregels. Door de bijkomende verstrenging van de coronamaatregelen moeten we jammer genoeg de zwerfvuilactie annuleren.

Het grote aantal deelnemers (145!) zorgt ervoor dat we niet iedereen op een veilige manier van materiaal kunnen voorzien of materiaal laten terugbrengen. Omdat de gezondheid primeert, hebben we beslist om de zwerfvuilactie uit te stellen.
Zodra de maatregelen opnieuw versoepelen, bekijken we wanneer we een nieuwe zwerfvuilactie kunnen inplannen.

Wie in tussentijd toch graag zwerfvuil ruimt, kan zich kandidaat stellen als zwerfvuilpeter of -meter.
Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de milieudienst via milieudienst@herenthout.be of T. 014 50 21 21 of op onze website.

We willen alle vrijwilligers bedanken voor hun enthousiasme en hopen dat de volgende zwerfvuilactie een even groot succes wordt.

Bron: UiTinVlaanderen.be