Gebruik mijn huidige locatie

Zwerfvuilactie op 14 oktober 2017

Op zaterdag 14 oktober organiseren we opnieuw een zwerfvuilactie. We hopen op heel wat helpende handen om Herenthout zwerfvuilvrij te maken. De zwerfvuilactie verloopt opnieuw volgens onze vaste formule. We komen om 8.45 uur samen in de gemeentelijke feestzaal, waar je kan aanduiden welke straten of pleintjes je wenst op te ruimen. Je kan dan ook de nodige vuilniszakken, grijpstokken, ...

Waar
Gemeentelijke feestzaal
Bouwelse Steenweg 10, 2270 Herenthout 51.140596 - 4.755023
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Contact
milieudienst@herenthout.be
Telefoonnummer: 014 50 78 44
Op zaterdag 14 oktober organiseren we opnieuw een zwerfvuilactie. We hopen op heel wat helpende handen om Herenthout zwerfvuilvrij te maken.

De zwerfvuilactie verloopt opnieuw volgens onze vaste formule. We komen om 8.45 uur samen in de gemeentelijke feestzaal, waar je kan aanduiden welke straten of pleintjes je wenst op te ruimen. Je kan dan ook de nodige vuilniszakken, grijpstokken, handschoenen en een fluo hesje nemen. Om 9.00 uur gaat iedereen aan de slag. We sluiten ‘s middags de zwerfvuilactie af met een hapje en een drankje.

Graag een seintje aan de milieudienst voor 6 oktober als je wil meewerken aan de zwerfvuilactie. Zo kunnen we voldoende te eten en drinken voorzien.

Overtuig ook vrienden, familie, leden van jouw organisatie of groep om deel te nemen aan de zwerfvuilactie.

Meer info of deelnemen? Neem contact op met de Milieudienst op T 014 50 78 44 of milieudienst@herenthout.be

Bron: UiTinVlaanderen.be