Gebruik mijn huidige locatie

Zomerzoektochten Herentals 2019

Liefhebbers van fotowandelzoektochten worden ook dit jaar verwend. Er zijn wandelzoektochten in Noorderwijk en in het centrum van Herentals. Nieuw is de historische zoektocht van Herentaldum. Er is ook een fietszoektocht van ongeveer 40 kilometer. Die leidt u langs de mooiste plekjes van Herentals, Olen, Geel en Kasterlee. Wie de vragen van deze zoektochten juist beantwoordt en het ingevulde ...

Waar
Stadscentrum Herentals
Grote Markt en omgeving 1, 2200 Herentals 51.1767989 - 4.8358187
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 3,0
Contact
toerisme@herentals.be
Telefoonnummer: 014-21 90 88
Links
Liefhebbers van fotowandelzoektochten worden ook dit jaar verwend. Er zijn wandelzoektochten in Noorderwijk en in het centrum van Herentals. Nieuw is de historische zoektocht van Herentaldum.

Er is ook een fietszoektocht van ongeveer 40 kilometer. Die leidt u langs de mooiste plekjes van Herentals, Olen, Geel en Kasterlee.

Wie de vragen van deze zoektochten juist beantwoordt en het ingevulde formulier uiterlijk op 9 september inlevert, maakt kans op mooie prijzen.

Speciaal voor de kinderen is er de kinderzoektocht Op stap met Stek en Stip, die ze ook na 9 september kunnen wandelen.

De brochures van de zoektochten kosten 3 euro. Ze zijn allemaal te koop in het infokantoor van de dienst cultuur en toerisme, Grote Markt 35 in Herentals.

Bron: UiTinVlaanderen.be