Gebruik mijn huidige locatie

Zomervakantie - Wereldkamp - activiteiten voor 2,5- tot 6-jarigen (geboortejaar 2013 tot 2016)

Wist je dat de wereld een bol is met grote stukken land en de rest water of ijs? Wist je dat er op dat land verschillende landen zijn, zoals België maar toch ook een beetje anders? Ben jij benieuwd naar welke mensen en dieren er wonen in de verschillende landen en wat ze eten? Je ontdekt het tijdens deze driedaagse speelse belevings- en ontdekkingstocht! Meebrengen: speelkledij, lunchpakket, ...

Waar
Kikoen St.-Jozef-Olen
Lichtaartseweg 133, 2250 Olen 51.1848283 - 4.9031655
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 45,0
Contact
vrije.tijd@olen.be
Telefoonnummer: 014 27 94 22
Wist je dat de wereld een bol is met grote stukken land en de rest water of ijs? Wist je dat er op dat land verschillende landen zijn, zoals België maar toch ook een beetje anders? Ben jij benieuwd naar welke mensen en dieren er wonen in de verschillende landen en wat ze eten? Je ontdekt het tijdens deze driedaagse speelse belevings- en ontdekkingstocht!

Meebrengen: speelkledij, lunchpakket, drankje en koek/fruit. Er kan extra materiaal voor de activiteiten gevraagd worden. Hierover verneem je later meer in de deelnemersbrief.

Inbegrepen: deelname, begeleiding, verzekering, fruitje om 10.00 uur, 's middags een drankje, voor- en naopvang

Inschrijven kan online via http://olen.ticketgang.eu vanaf zaterdag 4 mei 9.00 uur en aan het loket van Vrije Tijd vanaf maandag 6 mei 9.00 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be