Gebruik mijn huidige locatie

Yoga beginners (7 weken) vanuit 2 grote tradities

Eerste les op 26/4 is gratis proefles SCHRIJF RUIM OP TIJD IN, SNEL VOLZET STEEDS Start vrijdag 26/04/2019 van 17u45 tot 19u15 Je krijgt het beste mee uit 2 grote tradities: - Beoefening van âsana’s volgens de viniyoga traditie (Shrî Krishnâmachârya (leraar van B.K.S. Iyengar, K. Pattabhi Jois, Indra Devi). -Relaxatie en meditatie wordt aangeleerd volgens de traditie van de Himâlaya’s zoals ...

Waar
Per-Neser, Gestelstraat 52, 2250 O.l.v. Olen
Gestelstraat 52, 2250 O.l.v. Olen, 2250 Olen 51.1725294 - 4.8914198
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 75,0
Reservaties
Eerste les op 26/4 is gratis proefles
SCHRIJF RUIM OP TIJD IN, SNEL VOLZET STEEDS
Start vrijdag 26/04/2019 van 17u45 tot 19u15

Je krijgt het beste mee uit 2 grote tradities:
- Beoefening van âsana’s volgens de viniyoga traditie (Shrî Krishnâmachârya (leraar van B.K.S. Iyengar, K. Pattabhi Jois, Indra Devi).
-Relaxatie en meditatie wordt aangeleerd volgens de traditie van de Himâlaya’s zoals onderwezen door Swâmî Râma en Swâmî Veda Bhâratî.

Geïnteresseerden krijgen zo de mogelijkheid om een verkorte reeks yoga te starten van slechts 7 lessen. Zo moet men niet wachten tot september.

De basis van de beginnersreeks (die normaal 18 weken duurt met 9 lesschema’s) wordt in deze verkorte reeks aangereikt in 7 lesschema’s. Elke week oefenen we een nieuw schema in. Je leert op kwalitatieve en progressieve wijze lichaamshoudingen (âsana), ademtechnieken (prânâyâma), diepe relaxatie en meditatie.

Er is geen voorkennis vereist. Lesschema’s worden opgesteld op een doelgerichte, verantwoorde manier en deze krijg je telkens mee naar huis. Er wordt geadviseerd thuis voldoende te oefenen. Ik maak tijd voor vragen na de les en help je de nodige aanpassingen te maken in geval van specifieke klachten. Lessen zijn geschikt voor jong en oud, stijf of soepel, met of zonder beperkingen. Voor wie op zoek is naar een sterk en soepel lichaam en dezelfde kwaliteiten nastreeft in de geest!

Meer info over de lessen kan je vinden op mijn website.

Ik ben leraar onder de koepel van Seva Yoga Kempen en erkend door de Yogafederatie van de Nederlandstaligen in België (YFNB) die erkend is door de Europese Yoga Unie. Mijn opleiding had een duurtijd van 5 jaar met meer dan 700 lesuren en omvatte onder andere: scholing in de technische grondvesten en filosofische basis van yoga ; in filosofie en psychologie van yoga ; in anatomie van het bewegingsapparaat ; in de technieken van âsana ; prânâyâma ; mudrâ ; in de algemene fysiologie en haar toepassing in yoga ; in didactiek en methodologie, in observatie en oriëntatie van de praktijk ; in het opstellen van verantwoorde en doelgerichte oefenschema’s voor zowel individueel als collectief onderwijs ; in het geven van collectieve en individuele yogalessen alsook planning van een schooljaar, in de technieken van Prânâyâma ; in Stilte ; in Meditatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be