Gebruik mijn huidige locatie

Yo Yo Men - Blue Blot Band - Donderse Dagen

Yo Yo Men brengt met tien muzikanten een tribute aan Blue Blot. Naast bassist Jan Meyers, die samen met Luke Walter Jr. Blue Blot oprichtte, zullen de fans ook backing vocal Catherine Mys, trombonist Carlo Mertens en gitarist Ritchie Severijns herkennen. Verwacht een stevige portie blunk, een swingend samengaan van blues en funk. Blue Blot debuteerde in 1987 met het album Shopping for Love. ...

Waar
cc 't Schaliken - Buitenplein
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
27/08 in 19:00 | 20:00
Organisatie
Trefwoorden
Prijs
€ 4,5
Contact
cultuurcentrum@herentals.be
Telefoonnummer: 014-21 90 88
Yo Yo Men brengt met tien muzikanten een tribute aan Blue Blot. Naast bassist Jan Meyers, die samen met Luke Walter Jr. Blue Blot oprichtte, zullen de fans ook backing vocal Catherine Mys, trombonist Carlo Mertens en gitarist Ritchie Severijns herkennen. Verwacht een stevige portie blunk, een swingend samengaan van blues en funk.

Blue Blot debuteerde in 1987 met het album Shopping for Love. Toch was het pas met de tweede plaat, Bridge to Your , dat hij bekendheid kreeg bij het brede publiek. Met Do We Go in 1991 gingen ook de internationale deuren open.

Een prachtige verrassing is zanger Charlie Belair, die met zijn warme stem het diepe timbre van Luke Walter Jr. benadert. In de allereerste Blue Blot-bezetting was hij gitarist, maar hij schreef ook de succesnummers No, No, No en Shopping for Love.

We laten maar een 100 personen op het buitenplein zitten. Daarom vragen wij u om ticket(s) (maximaal 10 personen per bubbel) aan te kopen. Bij aankomst krijgt u uw zitplaats(en) toegewezen.

In de toegangsprijs zijn twee drankjes of één wijn, cava of zwaar bier inbegrepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be