Gebruik mijn huidige locatie

Winterwandelen

Deze winter kan je weer heerlijk wandelen in de regio. We bundelden 11 winterwandelingen in een unieke reeks, op initiatief van Kempens Karakter. In de maanden november tot maart kan je zo telkens in een andere gemeente terecht om een stukje van de Kempen te ontdekken. Deelnemen aan een wandeling kost 2 euro. In ruil hiervoor word je verrast met een proevertje. Aan de wandelreeks is een leuke ...

Waar
VOC Neteland
Langstraat 29/001, 2270 Herenthout 51.1304002 - 4.7574168
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 2,0
Contact
vrije.tijd@herenthout.be
Telefoonnummer: 014507850
Deze winter kan je weer heerlijk wandelen in de regio. We bundelden 11 winterwandelingen in een unieke reeks, op initiatief van Kempens Karakter. In de maanden november tot maart kan je zo telkens in een andere gemeente terecht om een stukje van de Kempen te ontdekken.

Deelnemen aan een wandeling kost 2 euro. In ruil hiervoor word je verrast met een proevertje. Aan de wandelreeks is een leuke wedstrijd verbonden: indien je aan vijf wandelingen deelneemt, maak je kans op één van de twaalf manden met streekproducten.

De gratis brochure met het volledige wandelaanbod kan je bekomen (vanaf half oktober) op het Loket Vrije Tijd. De Herenthoutse wandeling is 7 km lang en gaat door op zondag 24 november met vrij vertrek aan VOC Neteland (Langstraat 29/1) tussen 9u en 13u. Parkeren kan op de site Serneels (Itegemse Steenweg 126).

Bron: UiTinVlaanderen.be