Gebruik mijn huidige locatie

Winterwandelen Herenthout

Ook dit jaar stonden er 10 wandelingen gepland in de gemeentes van Kempens Karakter. Alle evenementen in de provincie Antwerpen werden echter geschrapt tot en met 31 januari omwille van corona, dus ook deze winterwandelingen. De Herenthoutse wandeling zou op 20 december doorgaan, aan het begin van de kerstvakantie. Daarom willen we de liefhebbers, vanaf nu en tot het einde van de ...

Waar
Leibeekhof
Itegemse Steenweg 164, 2270 Herenthout 51.1161774 - 4.7478466
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Ook dit jaar stonden er 10 wandelingen gepland in de gemeentes van Kempens Karakter. Alle evenementen in de provincie Antwerpen werden echter geschrapt tot en met 31 januari omwille van corona, dus ook deze winterwandelingen.

De Herenthoutse wandeling zou op 20 december doorgaan, aan het begin van de kerstvakantie. Daarom willen we de liefhebbers, vanaf nu en tot het einde van de kerstvakantie, deze wandeling van 10,2 km toch aanbieden. Niet als evenement, maar als tijdelijk afgepijld traject. Gedurende de hele kerstvakantie zal de bewegwijzering blijven hangen.

Het is ook mogelijk het traject te downloaden als afbeelding of als gpx-track op https://www.herenthout.be/winterwandelen/. Het startpunt vind je te Itegemse Steenweg 164, waar je ook de mogelijkheid hebt om te parkeren.

Veel plezier!

Bron: UiTinVlaanderen.be