Gebruik mijn huidige locatie

Winteravond vol melodie, jazz en poëzie

Een samenwerking van Davidsfonds Grobbendonk-Bouwel, Paul van Ostaijengenootschap, ’T Toreke & De Alverman. Mee mogelijk gemaakt dankzij de gulle steun van de vele sponsors. Programma in Parochiezaal Bouwel, Dorp 43, 2288 Bouwel 20u: voorprogramma Geert Laenens, singer-songwriter, frontman van Renton Jules Hun muziek mikt ongegeneerd op je ziel met oerdegelijke melodieën en die bijzondere ...

Waar
Parochiehuis
Dorp 43, 2288 Bouwel (Grobbendonk) 51.1700622 - 4.7424186
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 10,0
Contact
Telefoonnummer: genootschap.vo@gmail.com
Een samenwerking van Davidsfonds Grobbendonk-Bouwel, Paul van Ostaijengenootschap, ’T Toreke & De Alverman.

Mee mogelijk gemaakt dankzij de gulle steun van de vele sponsors.

Programma in Parochiezaal Bouwel, Dorp 43, 2288 Bouwel

20u: voorprogramma

Geert Laenens, singer-songwriter, frontman van Renton Jules

Hun muziek mikt ongegeneerd op je ziel met oerdegelijke melodieën en die bijzondere stem. Voor liefhebbers van Andy Schauf en Wilco.

Solo brengt Geert Laenens de muziek van Renton Jules in een klassieke, pure versie, waarbij die bijzondere stem alle vrijheid krijgt om de emoties van de luisteraar te bespelen. Geert begeleidt zijn zang op akoestische gitaar en piano.

20u30: pauze

20u45: hoofdact

Acteur Tom Van Bauwel & altsaxofonist Ben Sluijs in een programma van woord en muziek rond het werk van dichter Paul van Ostaijen

21u45: toogreceptie

Programma in ’T TOREKE [Berdenweg, 2288 Bouwel (op wandelafstand van de Parochiezaal)]

23u15: Ben Sluijs speelde met de groten van de jazz maar gaat vanavond solo voor u op in enkele vrije sax-improvisaties, in een rustige sfeer met ook enkele energieke uithalen. Niet te missen!

00u15: solo-saximprovisaties van Ben Sluijs. De inkom bedraagt 10 euro aan de kassa - stoelreservatie via genootschap.vo@gmail.com – GVO rek.: BE50 737-0249459-18 onder vermelding van uw naam.

Leden van Davidsfond, De Alverman en het Paul van Ostaijengenootschap genieten van een korting en betalen slechts 5 euro.

De plaatsen zijn beperkt.

Bron: UiTinVlaanderen.be