Gebruik mijn huidige locatie

Wandel mee met professor Tack

Professor Tack is kei in 'bos en hei'. Hij zit vaak in het bos van Hidrodoe om er proefjes te doen. Ook vandaag zou hij op onderzoek gaan, maar hij is nergens te bespeuren. Hidrodoe krijgt een briefje van de professor toegestuurd waarop staat dat hij thuis zit met een gebroken teen…aiaiai! Ken jij slimme en handige kinderen die de experimenten in het bos kunnen doen? Zo begint het verhaal ...

Waar
Hidrodoe
Haanheuvel 7, 2200 Herentals 51.191919 - 4.8156595
Wanneer

tot

Organisatie
Prijs
€ 2,0
Contact
info@hidrodoe.be
Telefoonnummer: 014/44.26.44
Professor Tack is kei in 'bos en hei'. Hij zit vaak in het bos van Hidrodoe om er proefjes te doen. Ook vandaag zou hij op onderzoek gaan, maar hij is nergens te bespeuren. Hidrodoe krijgt een briefje van de professor toegestuurd waarop staat dat hij thuis zit met een gebroken teen…aiaiai! Ken jij slimme en handige kinderen die de experimenten in het bos kunnen doen?
Zo begint het verhaal van Professor Tack en het bos van Hidrodoe. Samen met hun (groot)ouders of hun leerkracht gaan kleuters en kleinere kinderen op verkenning aan de hand van het wandelboekje én een rugzak vol leuke materialen. Je mag je verwachten aan leuke proefjes én dingen die je nog nooit hebt gedaan in een bos. Of heb jij al eens bosbowling gedaan?
Het boekje koop je aan voor slechts 2 euro in de Waterwinkel, de rugzak leen je op de dag van de wandeling. Indien je de wandeling met een groep wil doen, reserveer je je bezoek via de webshop. De wandeling is ideaal als je ze combineert met een bezoek aan Hidrodoe, maar je kan ze ook apart doen. De wandeling is 1,5 kilometer lang, een heel kindvriendelijke afstand. Met de proefjes in het bos reken je op een uurtje tot 1,5 uur wandelplezier.

Bron: UiTinVlaanderen.be