Gebruik mijn huidige locatie

Vrouwenrechten in ECUADOR

Op donderdag 12 maart nodigt FOS Herentals en Sp.a Herentals Ana Cristina Vera uit voor een sofa bezoek om 19u30 in Koetshuis (Stadspark). "Wereldwijd nemen jonge vrouwen een voortrekkersrol op in protest- en revolutionaire bewegingen. Meer en meer jonge vrouwen en eisen een gelijke behandeling op. En terecht! Ana Cristina Vera is zo iemand, zij richtte in Ecuador mee Surkuna op. Hiermee komt ...

Waar
Koetshuis Stadspark
Nieuwstraat z/n, 2200 Herentals 51.1788431 - 4.8318743
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Thema
Prijs
gratis
Op donderdag 12 maart nodigt FOS Herentals en Sp.a Herentals Ana Cristina Vera uit voor een sofa bezoek om 19u30 in Koetshuis (Stadspark).

"Wereldwijd nemen jonge vrouwen een voortrekkersrol op in protest- en revolutionaire bewegingen.

Meer en meer jonge vrouwen en eisen een gelijke behandeling op. En terecht! Ana Cristina Vera is zo iemand, zij richtte in Ecuador mee Surkuna op. Hiermee komt ze op voor alle vrouwen en meisjes die het slachtoffer worden van geweld en discriminatie.

Ze speelde een voortrekkersrol in de protestbeweging 'Vivas Nos Queremos' tegen het hoge aantal vrouwenmoorden en vecht voor het recht op abortus.

Deze #changemaker vertelt ons waarom seksuele en reproductieve rechten zo belangrijk zijn en hoe we kunnen proberen het tij te keren."

Bron: UiTinVlaanderen.be