Gebruik mijn huidige locatie

Vrij schaatsen in Kempens groen!

Ook dit jaar heten we jullie allemaal graag weer welkom op onze ijsbaan. Door Corona zijn we een heel andere weg moeten inslaan, maar we zijn er van overtuigd dat dit niet aan schaatsplezier gaat inboeten. We hebben vanaf dit seizoen meer vrije schaatsbeurten dan de voorgaande jaren, maar jullie gaan wel vooraf online een ticket moeten bestellen (via onderstaande link). Ook nieuw dit seizoen ...

Waar
Sport Vlaanderen Herentals
Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals 51.1885697 - 4.8209793
Wanneer

tot

Prijs
€ 5,0
Ook dit jaar heten we jullie allemaal graag weer welkom op onze ijsbaan. Door Corona zijn we een heel andere weg moeten inslaan, maar we zijn er van overtuigd dat dit niet aan schaatsplezier gaat inboeten.

We hebben vanaf dit seizoen meer vrije schaatsbeurten dan de voorgaande jaren, maar jullie gaan wel vooraf online een ticket moeten bestellen (via onderstaande link).

Ook nieuw dit seizoen is het ontbijtschaatsen op zondagvoormiddag, wij slaan de handen in elkaar met Bob en zijn team van de WinterbarRr en laten jullie aan een voordelig tarief genieten van een fantastisch ontbijt gecombineerd met schaatsplezier.

We hopen jullie allemaal gauw en in goede gezondheid te mogen ontvangen!

Bron: UiTinVlaanderen.be