Gebruik mijn huidige locatie

Villa Leemans Parkterras

Ben je toe aan een avondje uit? Op dinsdag 21 juli organiseert vzw Keizer Karel in de tuin van Villa Leemans een gezellig zomerterras waar je op een veilige manier kan genieten. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van het parkterras een succes te maken. De coverband ‘Funky D’ zorgt met een liveoptreden voor de nodige sfeer. De zangeres, saxofonist, trompettist, percussionist en beatboxer van ...

Waar
Tuin Villa Leemans
Lichtaartseweg 9, 2250 Olen 51.1752945 - 4.9025812
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Trefwoorden
Prijs
gratis
Ben je toe aan een avondje uit? Op dinsdag 21 juli organiseert vzw Keizer Karel in de tuin van Villa Leemans een gezellig zomerterras waar je op een veilige manier kan genieten. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van het parkterras een succes te maken.

De coverband ‘Funky D’ zorgt met een liveoptreden voor de nodige sfeer. De zangeres, saxofonist, trompettist, percussionist en beatboxer van Funky D zijn krakken in entertainment. Samen zorgen ze ervoor dat je vanop je stoel geniet van een avond vol ambiance.

Ook de Nootoplossing, de bekendste coverband uit eigen streek, brengt voor deze gelegenheid een aangepast, coronaproof programma.

Genieten van topmuziek doe je in het bijzijn van vrienden en familie en in het gezelschap van een lekker drankje en hapje. Voor de kleinsten is er kinderanimatie voorzien.

Het parkfeest verloopt volledig coronaproof. Er worden maximaal 400 mensen toegelaten in de tuin en alle aanwezigen moeten verplicht gaan zitten. De organisatie voorziet extra toiletten en voldoende alcoholgel zodat iedereen regelmatig de handen kan wassen of ontsmetten. Vzw Keizer Karel raadt aan om zoveel mogelijk elektronisch te betalen via bancontact. Alle medewerkers dragen een mondmasker. Aan de aanwezigen wordt dan weer gevraagd om ook een mondmasker mee te brengen voor de verplaatsingen op het terrein.

Praktisch:
- dinsdag 21 juli van 18.00 uur tot 24.00 uur
- tuin sociaal huis, Lichtaartseweg 9
- gratis toegang

Bron: UiTinVlaanderen.be