Gebruik mijn huidige locatie

Vergeet de mooie dagen niet!

Eén op de vijf mensen krijgt dementie. Martine Dams wil met dit liedjesprogramma dementie onder de aandacht brengen. Door de gevolgen van dementie kunnen mooie herinneringen vervagen of vergeten worden. Martine haalt ze van onder het stof vandaan. Ze maakte in samenwerking met het Regionaal Expertisecentrum Tandem (ECD), het programma ‘Vergeet de mooie dagen niet‘. Zij vertelt en zingt over de ...

Waar
WZC Boeyendaelhof
Itegemsesteenweg 3, 2270 Herenthout 51.1381001 - 4.7614818
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
gratis
Reservaties
ludo.damen@skynet.be
Telefoonnummer: 014 45 10 87
Eén op de vijf mensen krijgt dementie. Martine Dams wil met dit liedjesprogramma dementie onder de aandacht brengen. Door de gevolgen van dementie kunnen mooie herinneringen vervagen of vergeten worden. Martine haalt ze van onder het stof vandaan.

Ze maakte in samenwerking met het Regionaal Expertisecentrum Tandem (ECD), het programma ‘Vergeet de mooie dagen niet‘. Zij vertelt en zingt over de diepste gevoelens en kwetsbaarheid van de persoon met dementie en hoe humor steeds weer een belangrijk rol speelt.

Overbekende liedjes uit het kleinkunstgenre en beeldfragmenten , illustreren haar verhaal. Ook haar eigen compositie ‘Raak me’, meteen de titelsong van haar nieuwe cd, zal vele luisteraars ontroeren!

Martine Dams is afgestudeerd als verpleegkundige en geeft les aan leerlingen, die later een zorgberoep willen uitoefenen. Zij vond het nodig om rond dementie een creatieve bijdrage te leveren. Als zangeres wil ze het negatieve stigma rond dementie doorbreken.

Martine Dams was recent nog te gast op Griffelrock 2017 in het Sportpaleis van Antwerpen.

Met ondersteuning van Vormingplus Kempen vzw

Bron: UiTinVlaanderen.be