Gebruik mijn huidige locatie

Vele hemels boven de zevende

Vele hemels boven de zevende is een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Maar achter haar brede glimlach en overdosis begrip groeit een knagende ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Thema
Prijs
€ 5,0
Vele hemels boven de zevende is een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Maar achter haar brede glimlach en overdosis begrip groeit een knagende eenzaamheid.

Vele hemels boven de zevende is een Vlaamse film uit 2017. Regisseur Jan Matthys verfilmde de gelijknamige debuutroman van Griet Op de Beeck. In de hoofdrollen herkent u Brit Van Hoof, Sara De Roo, Koen De Graeve, Viviane de Muynck, Jos Verbist en Nell Cattrysse. De film duurt 119 minuten.

Bron: UiTinVlaanderen.be