Gebruik mijn huidige locatie

Veeprijskamp

Op pinkstermaandag 10 juni vindt de eenenzestigste editie van de Provinciale Veeprijskamp plaats op het multifunctioneel terrein aan de Herenthoutseweg. De wedstrijd begint om 13 uur. Op het programma staan wedstrijden en demonstraties met pony's, paarden, schapen, geiten en ezels. Op de kleinveestand kunt u bijzondere rassen van kippen, eenden, ganzen en konijnen bewonderen. De G-sportruiters ...

Waar
multifunctioneel terrein
Herenthoutseweg , 2200 Herentals 51.1635 - 4.82269
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Contact
toerisme@herentals.be
Telefoonnummer: 014-21 90 88
Op pinkstermaandag 10 juni vindt de eenenzestigste editie van de Provinciale Veeprijskamp plaats op het multifunctioneel terrein aan de Herenthoutseweg.

De wedstrijd begint om 13 uur. Op het programma staan wedstrijden en demonstraties met pony's, paarden, schapen, geiten en ezels. Op de kleinveestand kunt u bijzondere rassen van kippen, eenden, ganzen en konijnen bewonderen.

De G-sportruiters laten samen met Olympisch kampioen Liam De Ceuster voluit hun talenten zien. De dorstige en hongerige bezoekers kunnen terecht in de feesttent voor een lekker hapje en een drankje. Een gezellig marktje met streek- en hoeveproducten maakt het plaatje compleet.
De allerkleinsten kunnen zich ten volle uitleven op het groot springkasteel en bij de kinderanimatie.

De toegang is gratis. De Veeprijskamp is een organisatie van het stadsbestuur in samenwerking met de Landelijke Raad.

Bron: UiTinVlaanderen.be