Gebruik mijn huidige locatie

Tweedehandsbeurs

Voor gezellige bedrijvigheid en goeie zaakjes moet je op zondag 29 sepmeber 2019 op onze Tweedehandsbeurs zijn in de Parochiezaal van Bouwel. Van 14 tot 16u. vind je er speelgoed, kinderboeken en -kleding en babyspulletjes, allemaal van prima kwaliteit aan zeer democratische prijzen. Tweedehandsspulletjes kopen is niet alleen goed voor de portemonnee, ook de natuur vaart er wel bij. Gezinsbond ...

Waar
Parochiezaal Bouwel
Dorp 46, 2288 Bouwel 51.169797 - 4.742662
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Gezinsbond Bouwel
Prijs
gratis
Contact
yolande_heylen@hotmail.com
Telefoonnummer: 014 51 44 18
Voor gezellige bedrijvigheid en goeie zaakjes moet je op zondag 29 sepmeber 2019 op onze Tweedehandsbeurs zijn in de Parochiezaal van Bouwel. Van 14 tot 16u. vind je er speelgoed, kinderboeken en -kleding en babyspulletjes, allemaal van prima kwaliteit aan zeer democratische prijzen. Tweedehandsspulletjes kopen is niet alleen goed voor de portemonnee, ook de natuur vaart er wel bij.

Gezinsbond Bouwel organiseert een tweedehandsbeurs voor babyspulletjes, speelgoed, kinderboeken en -kleding. Gezinnen helpen zo andere gezinnen om betaalbaar gerief van goede kwaliteit aan te kopen. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, ook de natuur vaart er wel bij als prima spulletjes een tweede leven krijgen in jouw gezin. Spring zeker eens binnen, want je doet vast leuke ontdekkingen ! Heb je zelf nog goed materiaal dat je als verkoper wil aanbieden? Reserveer dan snel een tafel: € 4/tafel voor leden Gezinsbond (inschrijven vanaf 19/8) € 7/tafel voor niet-leden (inschrijven vanaf 2/9). Reserveren kan bij voorkeur via mail: yolande_heylen@hotmail.com. Je kan ook bellen naar 014 51 44 18. Je reservering is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld. Volg ons ook op Facebook: www.facebook.com/Gezinsbond Bouwel.