Gebruik mijn huidige locatie

Try-outvoorstellingen: 30 jaar Guido Belcanto

Toen Guido Belcanto in 1989 zijn debuutplaat 'Op zoek naar Romantiek' uitbracht, maakten Vlaanderen en Nederland kennis met een zanger die in niets te vergelijken viel met alles wat er tot dan toe bestond in het Nederlandstalige chanson. Dertig jaar, 14 albums en honderden optredens later gaat Guido met zijn magistrale band 'het Broederschap' op tournee met zijn uitzonderlijke artistieke ...

Waar
Theaterzaal Het Vierde Oor
Boerenkrijglaan 51E, 2250 Olen 51.141978 - 4.8721266
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Trefwoorden
Prijs
€ 20,0
Toen Guido Belcanto in 1989 zijn debuutplaat 'Op zoek naar Romantiek' uitbracht, maakten Vlaanderen en Nederland kennis met een zanger die in niets te vergelijken viel met alles wat er tot dan toe bestond in het Nederlandstalige chanson.

Dertig jaar, 14 albums en honderden optredens later gaat Guido met zijn magistrale band 'het Broederschap' op tournee met zijn uitzonderlijke artistieke palmares. Zijn meesterwerken hebben moeiteloos de tand des tijds doorstaan en nog niets van hun relevantie ingeboet. Belcanto's muziek klinkt tijdloos en zo is ook zijn thematiek.

Guido Belcanto mag dan 65 jaar zijn geworden, geen haar op zijn hoofd denkt eraan om een punt te zetten achter zijn 'never ending tour de chant'.

Praktisch:
- op 12 en 13 september om 20.00 uur in de theaterzaal van Het Vierde Oor
- tickets kosten 20 euro en zijn online te koop via www.keizerkarelolen.be of aan de balies van het gemeentehuis, de bibliotheek en Vrije Tijd

Bron: UiTinVlaanderen.be