Gebruik mijn huidige locatie

Trage Wandeling met terrasje halverwege

Vele mensen maken graag een wandeling, maar niet iedereen kan even snel of ver wandelen. Dienstencentrum Sprankel ! organiseert daarom een trage wandeling. Een wandeling vertrekt aan het dienstencentrum. Ze bestaat uit 2 delen van 25 minuten traag wandelen, met daartussen een pauze op een terrasje. Alle leeftijden zijn welkom ! Duwers voor rolstoelen ook welkom! Vele mensen maken graag een ...

Waar
Gemeentehuis Vorselaar
Markt 14, 2290 Vorselaar 51.2015725 - 4.7735968
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
dienstencentrum Sprankel !
Trefwoorden
Prijs
gratis
Contact
ilse.stessens@vorselaar.be
Telefoonnummer: 014/50.71.87
Vele mensen maken graag een wandeling, maar niet iedereen kan even snel of ver wandelen. Dienstencentrum Sprankel ! organiseert daarom een trage wandeling. Een wandeling vertrekt aan het dienstencentrum. Ze bestaat uit 2 delen van 25 minuten traag wandelen, met daartussen een pauze op een terrasje. Alle leeftijden zijn welkom ! Duwers voor rolstoelen ook welkom!

Vele mensen maken graag een wandeling, maar niet iedereen kan even snel of ver wandelen. Dienstencentrum Sprankel ! organiseert daarom vanaf mei enkele trage wandelingen.

Een wandeling vertrekt aan het dienstencentrum.
Ze bestaat uit 2 delen van 25 minuten traag wandelen, met daartussen een pauze op een terrasje.
Alle leeftijden zijn welkom !

We zoeken wandelaars, maar ook duwers die eventuele mensen in een rolstoel willen begeleiden. Bij regenweer is er een vervangactiviteit in Sprankel !
Wil je je opgeven als duwer of heb je zelf hulp nodig, gelieve dan even op voorhand te bellen of binnen te springen in het dienstencentrum.
Wandel je gewoon graag mee, kan je die dag zelf aansluiten.

Wens je opgehaald te worden met onze bus.
Dit kan aan €3 (heen en terug rit)
Vooraf reserveren aub !

Bron: UiTinVlaanderen.be