Gebruik mijn huidige locatie

Toneelvoorstelling "Bloed, zweet en tranen"

Marcel De Sutter, zelf ooit een getalenteerd wielrenner, bereidt zijn zoon Frank voor op het Belgisch wielerkampioenschap voor liefhebbers. Marcel vindt dat “ne coureur” moet afzien; wie kampioen wil worden zal daar bloed, zweet en tranen voor moeten laten. Paula, moeder van Frank wil de kerk in ’t midden houden want ze vindt dat Marcel overdrijft met de training, ze neemt haar zoon in ...

Waar
De Volle Vaart
Vaartkom 6, 2280 Grobbendonk 51.1899114 - 4.7335824
Wanneer
14/12 om 20:00
Organisatie
Thema
Prijs
€ 10,0
Reservaties
info@stadouwen.be
www.stadouwen.be
Telefoonnummer: 0479 643 384
Marcel De Sutter, zelf ooit een getalenteerd wielrenner, bereidt zijn zoon Frank voor op het Belgisch wielerkampioenschap voor liefhebbers. Marcel vindt dat “ne coureur” moet afzien; wie kampioen wil worden zal daar bloed, zweet en tranen voor moeten laten. Paula, moeder van Frank wil de kerk in ’t midden houden want ze vindt dat Marcel overdrijft met de training, ze neemt haar zoon in bescherming. Zij zorgt voor een ideale combinatie tussen een vleugje humor en de nodige emoties.

Het is een enig mooi en goed gestructureerd stuk met vinnige, amusante dialogen. Het gegeven zal soms ontroeren, op andere momenten kan je er hartelijk mee lachen. Zo hoort het trouwens bij een “tragikomedie”!

Bron: UiTinVlaanderen.be