Gebruik mijn huidige locatie

Thomas More Openlesdag XL

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker langs op onze Openlesdag XL! Op woensdag 14 februari 2018 gaan we dus voor extra large. Dit is de deal. Je komt naar een Thomas More-campus en volgt een of meerdere les(sen). Dat kan een gewone les zijn, maar een labo of een groepswerk. Zo krijg je een XL beeld van de ...

Waar
Thomas More, Campus Vorselaar
Lepelstraat 2, 2290 Vorselaar 51.2009426 - 4.7726644
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Trefwoorden
Prijs
gratis
De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker langs op onze Openlesdag XL!

Op woensdag 14 februari 2018 gaan we dus voor extra large. Dit is de deal. Je komt naar een Thomas More-campus en volgt een of meerdere les(sen). Dat kan een gewone les zijn, maar een labo of een groepswerk. Zo krijg je een XL beeld van de opleiding en kan je beter beslissen of de studierichting iets voor jou is.

Je stelt zelf je programma samen en draait gewoon even mee met het leven zoals het is op een Thomas More-campus. Onze studenten zorgen wel voor wat extra sfeer. Ook onze resto’s zijn open, dus spring er gerust eens binnen voor een hapje, een drankje en een babbel.

Deelname is gratis, maar vergeet niet voor 7 februari 2018 in te schrijven voor jouw dagje Thomas More!

Bron: UiTinVlaanderen.be