Gebruik mijn huidige locatie

THEEmeditatie

Bij een theemeditatie wordt er in stilte thee bereid en gedeeld met elkaar. Bedoeling is om tot innerlijke rust te komen door de handelingen die ik uitvoer tijdens het bereiden van de thee. De zintuigen openen zich en je wordt je bewust van het hier en nu door de ervaring van de heerlijke warmte en smaak van de thee. De thee wordt tweemaal opgegoten. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Kom ...

Waar
THEEmuze
Watervoort 140, 2200 Herentals 51.2060129 - 4.8472846
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 4,0
Contact
Telefoonnummer: 014-233855
Bij een theemeditatie wordt er in stilte thee bereid en gedeeld met elkaar. Bedoeling is om tot innerlijke rust te komen door de handelingen die ik uitvoer tijdens het bereiden van de thee. De zintuigen openen zich en je wordt je bewust van het hier en nu door de ervaring van de heerlijke warmte en smaak van de thee. De thee wordt tweemaal opgegoten.
Je hoeft hiervoor niet te reserveren. Kom wel op tijd, want de meditatie begint stipt op het aangegeven uur. Er zijn zowel kussens als stoelen beschikbaar. Als jezelf een meditatiekussen of -bankje hebt, mag je dat zeker meebrengen. Een meditatie duurt ongeveer 45 minuten.
Kosten: €4

Bron: UiTinVlaanderen.be