Gebruik mijn huidige locatie

Theatervoorstelling: Een stap vooruit

In samenwerking met theaterwerkplaats Het Gevolg (Turnhout), onder leiding van artistiek leider Stefan Perceval, maken zo’n 45 cursisten van de opleiding Aanvullende Algemene Vorming (HIK Volwassenenonderwijs) hun eigen theatervoorstelling. Ze bedenken samen het verhaal, realiseren een mooi decor, spelen zelf acteur of actrice en zorgen voor de juiste belichting: kortom, de cursisten nemen de ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 10,0
In samenwerking met theaterwerkplaats Het Gevolg (Turnhout), onder leiding van artistiek leider Stefan Perceval, maken zo’n 45 cursisten van de opleiding Aanvullende Algemene Vorming (HIK Volwassenenonderwijs) hun eigen theatervoorstelling.

Ze bedenken samen het verhaal, realiseren een mooi decor, spelen zelf acteur of actrice en zorgen voor de juiste belichting: kortom, de cursisten nemen de volledige organisatie en uitwerking van het theaterstuk voor hun rekening.
Theaterwerkplaats Het Gevolg begeleidt hen daar professioneel bij en vertelt samen met de cursisten hun verhaal. Het Gevolg verbreedt en verdiept het maatschappelijk draagvlak voor kunsten en wil zo achter het muurtje van ieder mens kijken - want iedereen heeft een verhaal.

Het resultaat van de intense workshops zal te zien zijn op dinsdag 4 juni 2019 om 20.00 uur in het Cultuurcentrum ‘t Schaliken in Herentals.
Een ticket voor de voorstelling kost 10 euro en is te verkrijgen via ‘t Schaliken.
De opbrengst gaat naar vzw TWERK, een sociale (werk)plaats in Herentals voor mensen met autisme.

Bron: UiTinVlaanderen.be