Gebruik mijn huidige locatie

Theater Tieret en Walrus - Meneer Beer en de woeste wolven

Duik met Meneer Beer mee het bos in, waar woeste wolven de muzikale plak zwaaien, Staf de Uil een oogje in het zeil houdt en Eddy de Vos uren kan uitweiden over koetjes en kalfjes. Meneer Beer en de woeste wolven is een muzikaal bosfestijn voor alle kleine durvers en grote berenvrienden. Theater Tieret en de muziekgroep Walrus verzamelen voor dit groots popconcert maar liefst acht topacteurs, ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 8,0
Duik met Meneer Beer mee het bos in, waar woeste wolven de muzikale plak zwaaien, Staf de Uil een oogje in het zeil houdt en Eddy de Vos uren kan uitweiden over koetjes en kalfjes. Meneer Beer en de woeste wolven is een muzikaal bosfestijn voor alle kleine durvers en grote berenvrienden.

Theater Tieret en de muziekgroep Walrus verzamelen voor dit groots popconcert maar liefst acht topacteurs, muzikanten en poppenspelers.

Theater Tieret werd in 2002 opgericht en groeide in korte tijd uit tot een van de revelaties in het Vlaamse figurentheaterlandschap. Theater Tieret staat voor vormelijk én inhoudelijk suggestief, krachtig theater met een humoristische, speelse toets.

Walrus is het muzikale project van Geert Noppe, toetsenist en zanger bij Yevgueni. De groep brengt geen kleinkunst, en ook geen rock, maar iets halverwege: verfijnde, alternatieve pop in een cryptisch Nederlands.

Bron: UiTinVlaanderen.be