Gebruik mijn huidige locatie

Theater Malpertuis - Onze Koen

Onze Koen vertelt de geschiedenis van een liefde, waarbij elk stadium wordt belicht. Het is ook het verhaal van ouders die kinderen opvoeden. Maar hoe? We doen wat we kunnen maar hebben in feite geen idee hoe het moet. We tasten als blindemannen tot we vastlopen en trillend en onbeschermd alleen staan tussen de grote vragen van het leven. Onze Koen was dé publiekstrekker van Theater Malpertuis ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.177081 - 4.836249
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 15,0
Onze Koen vertelt de geschiedenis van een liefde, waarbij elk stadium wordt belicht. Het is ook het verhaal van ouders die kinderen opvoeden. Maar hoe? We doen wat we kunnen maar hebben in feite geen idee hoe het moet. We tasten als blindemannen tot we vastlopen en trillend en onbeschermd alleen staan tussen de grote vragen van het leven.

Onze Koen was dé publiekstrekker van Theater Malpertuis in 2016. En het publiek krijgt er niet genoeg van. Peter De Graef schreef en regisseerde deze theatertekst. Voor deze herneming speelt hij zelf de mannelijke hoofdrol, aan de zijde van klasbak Tania Van der Sanden.

Bron: UiTinVlaanderen.be