Gebruik mijn huidige locatie

The Wife

De elegante en bescheiden Joan Castleman heeft veertig jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire carrière van haar charismatische man Joe. Hun pact zorgde voor een stevig huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. De dag voordat haar man de Nobelprijs voor literatuur krijgt uitgereikt, besluit ze uit de schaduw te treden. The Wife is een Zweeds-Engelse film ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Thema
Prijs
€ 5,0
De elegante en bescheiden Joan Castleman heeft veertig jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire carrière van haar charismatische man Joe. Hun pact zorgde voor een stevig huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. De dag voordat haar man de Nobelprijs voor literatuur krijgt uitgereikt, besluit ze uit de schaduw te treden.

The Wife is een Zweeds-Engelse film uit 2018 van regisseur Björn Runge en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Meg Wolitzer. Voor haar magistrale vertolking in The Wife stapelt Glenn Close de prijzen op, waaronder de Golden Globe voor beste actrice. Haar medespelers zijn onder anderen Jonathan Pryce en Christian Slater.

Bron: UiTinVlaanderen.be