Gebruik mijn huidige locatie

Stoere piratenarmband knutselen

Op een woelige zee deint een schip heen en weer. Een zwarte vlag met doodskop wappert in de mast. Aan boord; sterke, sluwe, roofzuchtige piraten. Alleen al bij de aanblik zou je gaan lopen. Overal littekens en wonden,.. verscheurde kleren van heftige gevechten. Maar ze staan alweer klaar voor het volgende gevecht. Zij blijven overeind dankzij hun beschermende amuletten en armbanden (ja, ...

Waar
Stedelijke Kunstacademie
Markgravenstraat 67, 2200 Herentals 51.1786144 - 4.8279251
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Thema
Prijs
€ 4,0
Op een woelige zee deint een schip heen en weer. Een zwarte vlag met doodskop wappert in de mast. Aan boord; sterke, sluwe, roofzuchtige piraten. Alleen al bij de aanblik zou je gaan lopen. Overal littekens en wonden,.. verscheurde kleren van heftige gevechten. Maar ze staan alweer klaar voor het volgende gevecht. Zij blijven overeind dankzij hun beschermende amuletten en armbanden (ja, piraten zijn zéér bijgelovig!)
Kom je outfit afwerken met de coolste accesoires. We maken stoere lederen armbanden en amuletten waarmee je zeker zal opvallen bij je vrienden (en vriendinnen - dus ook voor stoere meiden!)

Bron: UiTinVlaanderen.be