Gebruik mijn huidige locatie

Start to Run in Herentals

“Ik had nooit gedacht dat ik de 5 km aan zou kunnen, maar nu vind ik het heel plezant en wil het niet meer missen ...” is een van de vaakst gehoorde uitspraken van de vorige deelnemers. Dus waarom jij ook niet ? De cursus "Start to Run in Herentals" begint dit jaar op woensdag 18 september om 19u30 op de atletiekpiste van Sport Vlaanderen in Herentals. Voor het eerst slaan de Atletiekclub ...

Waar
Sport Vlaanderen Herentals
Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals 51.1885697 - 4.8209793
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag van 19:30 tot 20:30
  • Woensdag van 19:30 tot 20:30
  • Zaterdag van 9:30 tot 10:30
Organisatie
Prijs
€ 30,0
“Ik had nooit gedacht dat ik de 5 km aan zou kunnen, maar nu vind ik het heel plezant en wil het niet meer missen ...” is een van de vaakst gehoorde uitspraken van de vorige deelnemers. Dus waarom jij ook niet ?

De cursus "Start to Run in Herentals" begint dit jaar op woensdag 18 september om 19u30 op de atletiekpiste van Sport Vlaanderen in Herentals. Voor het eerst slaan de Atletiekclub Herentals en de Jogclub Herentals hiervoor de handen in elkaar. Ze begeleiden je driemaal per week in de beste omstandigheden tot je probleemloos 5 kilometer kunt lopen.

Ook meer geoefende lopers zijn welkom voor een afzonderlijk programma 'Keep Running'. Daar is het doel om een uur aaneen te lopen. De uren zijn dezelfde als voor de beginners.

De kostprijs voor de begeleiding bedraagt 30€ (°) en dit voor driemaal weeks gedurende 12 weken. De eerste les begint met een informatie-sessie. Omdat uw gezondheid het belangrijkste is: aarzel niet en kom gewoon meedoen!!!

(° houders van een vrijetijdspas betalen enkel de tegemoetkoming van hun mutualiteit)

Bron: UiTinVlaanderen.be