Gebruik mijn huidige locatie

Start to Dive

Duiken is de ideale sport om te zorgen voor een goede gezondheid, een betere conditie en een mentaal welzijn.Wil je het eens proberen? Dan kan je terecht bij Duikschool Campinia voor een gratis initiatie. Om te starten, heb je niet veel meer nodig dan zwemkledij. Start to Dive gaat als volgt:Je neemt contact op met onze duikschool en meld je aan voor een initiatie. Campinia zorgt voor het ...

Waar
Sporthotel Sport Vlaanderen
Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals 51.1885697 - 4.8209793
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Duikschool Campinia Herentals
Prijs
gratis
Duiken is de ideale sport om te zorgen voor een goede gezondheid, een betere conditie en een mentaal welzijn.Wil je het eens proberen? Dan kan je terecht bij Duikschool Campinia voor een gratis initiatie. Om te starten, heb je niet veel meer nodig dan zwemkledij.

Start to Dive gaat als volgt:Je neemt contact op met onze duikschool en meld je aan voor een initiatie. Campinia zorgt voor het basismateriaal, fles, ontspanner en instructeur. Jij dient enkel zwemgerief mee te brengen.De instructeur begeleidt je en laat je kennis maken met de duiksport in het zwembad van Herentals.Na de initiatie zou het je duidelijk moeten zijn in welke mate je gebeten bent door de duikmicrobe en kan je lid worden van Duikschool Campinia.Dit is het startpunt van je duikcarrière en de aanloop naar het behalen van een duikbrevet.Met andere woorden : “You ‘ve started to dive!”

Bron: UiTinVlaanderen.be