Gebruik mijn huidige locatie

Sportcentrum De Dreef

Het sportcentrum beschikt aan buitenterreinen: een fit-o-meter, een fietscrossparcours, 2 voetbalvelden, 2 beachvolleybalvelden, een grasvolleybalveld, een atletiekpiste, een korfbalterrein, 2 petanquebanen, een tennisterrein, een omnisportveld, 2 kindvriendelijke speeltuinen, een skateterrein, een minigolf met 18 holes, kleedkamers met douches en een hondenspeelweide voor je viervoeters. De ...

Waar
Sportcentrum De Dreef
Oostakker 1, 2290 Vorselaar 51.2041632 - 4.7751561
Het sportcentrum beschikt aan buitenterreinen: een fit-o-meter, een fietscrossparcours, 2 voetbalvelden, 2 beachvolleybalvelden, een grasvolleybalveld, een atletiekpiste, een korfbalterrein, 2 petanquebanen, een tennisterrein, een omnisportveld, 2 kindvriendelijke speeltuinen, een skateterrein, een minigolf met 18 holes, kleedkamers met douches en een hondenspeelweide voor je viervoeters.

De sporthal is uitgerust met 2 squashboxen, een polyvalente zaal van 25 x 15 m (met muziekinstallatie, spiegelwand en parketvloer), een ruime berging, 6 kleedkamers met douches en volgende speelvelden: volleybal, basketbal, zaalvoetbal, zaalhandbal, badminton, tennis (omnisport) en zaalkorfbal.

Bron: UiTinVlaanderen.be