Gebruik mijn huidige locatie

Speelbabbel

Speelbabbels zijn speelpunten voor alle kinderen van 0 tot 3 jaar EN hun mama, papa, grootouders of babysit. Het is geen kinderopvang, de ouders of grootouders blijven dus bij hun kind. De kindjes kunnen in een speelpunt wennen aan andere kinderen, een andere omgeving, andere volwassenen. Zo zal de stap naar de kleuterschool minder groot zijn. Mama's, papa's, grootouders kunnen gezellig met ...

Waar
Loket Kids & Co
Zwanenberg 27, 2270 Herenthout 51.1409848 - 4.7573325
Trefwoorden
Prijs
gratis
Speelbabbels zijn speelpunten voor alle kinderen van 0 tot 3 jaar EN hun mama, papa, grootouders of babysit. Het is geen kinderopvang, de ouders of grootouders blijven dus bij hun kind. De kindjes kunnen in een speelpunt wennen aan andere kinderen, een andere omgeving, andere volwassenen. Zo zal de stap naar de kleuterschool minder groot zijn.

Mama's, papa's, grootouders kunnen gezellig met elkaar praten terwijl de kleintjes spelen. Je kunt elkaar bijstaan bij de opvoeding van je kindje(s).
Er zijn twee begeleiders aanwezig om alles in goede banen te leiden. Zij geven ook tips over opvoeding als daar nood aan is.

De Speelbabbels zijn gratis toegankelijk. De kindjes krijgen een lekker stuk fruit, (groot)ouders krijgen een drankje en een versnapering.
Je hoeft niet in te schrijven of te reserveren, je kunt gewoon elke vrijdagvoormiddag in Herenthout terecht tussen 9u en 11.30u.

Bron: UiTinVlaanderen.be