Gebruik mijn huidige locatie

Schatten van Vlieg in Olen

Vlieg moedigt je aan om van 1 juli tot 31 augustus samen op zoek te gaan naar de schatten die op verschillende plaatsen in Vlaanderen verstopt zijn. Ook in Olen en de andere gemeenten van Neteland zijn er dit jaar weer schatkisten verstopt. Benieuwd? Haal je schatkaart in het gemeentehuis, de sporthal, de bibliotheek of het sociaal huis. Met je schatkaart in de aanslag bezoek je de ...

Waar
Op verschillende locaties in Olen
Olen , 2250 Olen 51.1666078 - 4.885151
Wanneer

tot

Contact
vrije.tijd@olen.be
Telefoonnummer: 014 27 94 22
Vlieg moedigt je aan om van 1 juli tot 31 augustus samen op zoek te gaan naar de schatten die op verschillende plaatsen in Vlaanderen verstopt zijn. Ook in Olen en de andere gemeenten van Neteland zijn er dit jaar weer schatkisten verstopt.

Benieuwd? Haal je schatkaart in het gemeentehuis, de sporthal, de bibliotheek of het sociaal huis.

Met je schatkaart in de aanslag bezoek je de verschillende locaties in Olen. Op elke locatie vind je een vraag. Heb je alle antwoorden gevonden? Dan onthult zich de plaats waar je de schatkist kan vinden. Succes!

Vlieg in Neteland
Heb je na deze zoektocht zin gekregen om nog een keer op speurtocht te gaan? Ga dan zeker eens kijken wat de gemeenten van Neteland (Grobbendonk, Herentals, Herenthout en Vorselaar) organiseren. Doe mee aan minstens drie zoektochten in Neteland en ontvang een leuke goodiebag. Je kan je spaarkaart afhalen in de deelnemende gemeentes of je kan een exemplaar downloaden op www.olen.be.

Ontdek alles over Schatten van Vlieg op www.schattenvanvlieg.be

Bron: UiTinVlaanderen.be