Gebruik mijn huidige locatie

Sarah Ferri & String Quartet - Churches

Met haar lage, donkere stem en weelderige orkestraties met strijkers, pauken en koortjes creëert Sarah Ferri een sferische, filmische wereld waarin het fijn vertoeven is. Zelf noemt ze Ennio Morricone graag als haar inspiratiebron, maar ook vergelijkingen met Lana Del Rey of Kate Bush zijn nooit veraf. Sarah Ferri is een van die verborgen parels uit de Belgische pop die het verdient ontdekt te ...

Waar
Sint-Niklaaskerk
Goorstraat 1, 2200 Morkhoven (Herentals) 51.1188573 - 4.8217221
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 14,0
Met haar lage, donkere stem en weelderige orkestraties met strijkers, pauken en koortjes creëert Sarah Ferri een sferische, filmische wereld waarin het fijn vertoeven is. Zelf noemt ze Ennio Morricone graag als haar inspiratiebron, maar ook vergelijkingen met Lana Del Rey of Kate Bush zijn nooit veraf. Sarah Ferri is een van die verborgen parels uit de Belgische pop die het verdient ontdekt te worden.

Vorige zomer speelde ze voor speciale gelegenheden met een strijkkwartet. Onder andere het publiek van het festival van Dranouter sloeg ze met verstomming. Nu zet ze dit experiment voort in een aantal kerken, waaronder die van Morkhoven. Deze kerk is uitermate geschikt voor een versterkt concert, waar Sarah Ferri aan de piano zit en de vier strijkers rond haar.

Vorig seizoen toerde de Belgisch-Italiaanse zangeres met haar twee cd’s in België, Duitsland en Nederland. Haar tweede album, Displeasure, kreeg onder meer vier sterren toebedeeld in De Standaard. Ook haar single I’m Tired of Your Game doet het goed op de radio.

Bron: UiTinVlaanderen.be