Gebruik mijn huidige locatie

Rope skipping zomerstage Herentals

Deze rope skipping stage van KAVVV&FEDES richt zich tot alle springers van 10 tot 16 jaar die op een technisch hoog niveau springen. Onze moni’s zijn allen VTS-gediplomeerde trainers met meerdere jaren les- en competitie-ervaring. Zij zorgen voor een hoogstaande training op elk niveau (initiatie of vervolmaking). Elke dag werken we 4 uur intensief aan onze skills en op vrijdagnamiddag is er ...

Waar
Sport Vlaanderen Herentals
Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals 51.1885697 - 4.8209793
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 285,0
Contact
sportkampen@kavvvfedes.be
Telefoonnummer: 050351305
Deze rope skipping stage van KAVVV&FEDES richt zich tot alle springers van 10 tot 16 jaar die op een technisch hoog niveau springen.
Onze moni’s zijn allen VTS-gediplomeerde trainers met meerdere jaren les- en competitie-ervaring. Zij zorgen voor een hoogstaande training op elk niveau (initiatie of vervolmaking).
Elke dag werken we 4 uur intensief aan onze skills en op vrijdagnamiddag is er een toonmoment voorzien voor de ouders. Voor onze nevenactiviteiten maken we uiteraard altijd zoveel mogelijk gebruik van de omgeving. Springen op wandelafstand van het zwembad (Brugge), strand (De Panne) of het recreatiedomein Netepark (Herentals) is de max!

Bron: UiTinVlaanderen.be