Gebruik mijn huidige locatie

Rockabilly Rhythm #1: The Spunyboys (FR) & The Buckshots

Vrijdag 25 oktober: de eerste editie van ROCKABILLY RHYTHM met The Spunyboys (FR) & The Buckshots ! The Spunyboys, het rock 'n roll fenomeen uit Frankrijk, zijn drie professionele muzikanten die voor de 3e keer Vorselaar in brand komen zetten ! Ze cultiveren de jaren vijftig van Carl Perkins, Eddie Cochran & Buddy Holly, maar ook de rockabillystijl van o.a. The Stray Cats. Live staat de band ...

Waar
Zaal Edma
Kerkstraat 29, 2290 Vorselaar 51.2026554 - 4.7697653
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Trefwoorden
Prijs
€ 8,0
Vrijdag 25 oktober: de eerste editie van ROCKABILLY RHYTHM met The Spunyboys (FR) & The Buckshots !

The Spunyboys, het rock 'n roll fenomeen uit Frankrijk, zijn drie professionele muzikanten die voor de 3e keer Vorselaar in brand komen zetten ! Ze cultiveren de jaren vijftig van Carl Perkins, Eddie Cochran & Buddy Holly, maar ook de rockabillystijl van o.a. The Stray Cats. Live staat de band als een huis met energieke optredens vol spektakel. Een show waar je absoluut niet bij stil kan staan !

Waag het niet om The Buckhots een gewone hillbillyband uit Gierle te noemen. Met een mix van bluegrass, rockabilly, country en rhythm & blues creëren ze hun eigen, unieke ‘Hot Rockin’ Buckshots sound’. The Buckshots vormen een vaste waarde binnen de Belgische rootsscene. Speelde o.a. in het voorprogramma van onder meer The Paladins, Bill Haley’s Comets en Deke Dickerson.

Beperkte plaatsen !!!

VVK? € 8, via www.hoppinaround.be
Kassa? € 10 indien nog beschikbaar

Bron: UiTinVlaanderen.be