Gebruik mijn huidige locatie

Rob Vanoudenhoven - Het XIIIe werk

Rob Vanoudenhoven vertelt over zijn leven, werk en avonturen, over twaalf stielen en dertien ongelukken. Hij vertelt over hoe hij zichzelf tegen wil en dank op de kaart heeft gezet in het medialandschap, over hoe zijn programma, De XII werken van Vanoudenhoven zijn leven ondersteboven heeft gehaald. In het begin van zijn carrière stort Rob Vanoudenhoven zich op een hele resem baantjes: twaalf ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Thema
Prijs
€ 17,0
Rob Vanoudenhoven vertelt over zijn leven, werk en avonturen, over twaalf stielen en dertien ongelukken. Hij vertelt over hoe hij zichzelf tegen wil en dank op de kaart heeft gezet in het medialandschap, over hoe zijn programma, De XII werken van Vanoudenhoven zijn leven ondersteboven heeft gehaald.

In het begin van zijn carrière stort Rob Vanoudenhoven zich op een hele resem baantjes: twaalf stielen, dertien ongelukken. Begin jaren negentig werkt Rob als publieksopwarmer bij verschillende VRT-shows en schrijft hij scenario’s voor Chris Van den Durpel. Daarna volgen Alles kan beter, De XII werken van Vanoudenhoven en Via Vanoudenhoven.

Bron: UiTinVlaanderen.be