Gebruik mijn huidige locatie

Quinteto Astor Meets Brel - Boke Hertals

Wat als Jacques Brel niet naar Parijs, maar naar Buenos Aires was afgereisd? Wat als de tango terugreist naar Europa? Met hun nieuwe project Het hart is een reiziger neemt Quinteto Astor samen met de Argentijnse zanger Enrique Noviello de proef op de som. Oude en nieuwe tango’s behoren tot het brede repertoire van Quinteto Astor. Het kwintet liet zich inspireren door grootmeesters als Astor ...

Waar
cc 't Schaliken - foyer
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770996 - 4.8363436
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
gratis
Wat als Jacques Brel niet naar Parijs, maar naar Buenos Aires was afgereisd? Wat als de tango terugreist naar Europa? Met hun nieuwe project Het hart is een reiziger neemt Quinteto Astor samen met de Argentijnse zanger Enrique Noviello de proef op de som.

Oude en nieuwe tango’s behoren tot het brede repertoire van Quinteto Astor. Het kwintet liet zich inspireren door grootmeesters als Astor Piazzolla en Horacio Salgán. Het is steeds op zoek naar een eigen geluid: authentiek en met respect voor de historische achtergrond, maar ook groovy met een eigen kleur. Hoe dat klinkt? Vurig, explosief, maar ook melancholisch en teder.

Quinteto Astor bestaat uit vijf bevriende muzikanten, elk met hun eigen achtergrond en interesses: van klassiek, folk, jazz en blues tot rock.

Gratis boterham

Bron: UiTinVlaanderen.be