Gebruik mijn huidige locatie

Pubers opvoeden: lezing door Jürgen Peeters

Niemand stelt de wet en het gezag meer in vraag dan pubers. Opgejaagd door gierende hormonen schieten hun lichaam, emoties en gedachten alle kanten op. Ze maken zich los van ouders en tegelijk hebben ze zoveel houvast nodig. In dat soms moeizame over en weer gaan, dienen ze uiteindelijk houvast in zichzelf te ontwikkelen. Tijdens deze avond reikt Jürgen ideeën en materiaal aan en vragen staat ...

Waar
Dienstencentrum de sprankel
Nieuwstraat , 2290 Vorselaar 51.2029802 - 4.7839237
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Thema
Prijs
€ 15,0
Reservaties
Moedergroepvorselaar@gmail.com
Telefoonnummer: 0478273712
Niemand stelt de wet en het gezag meer in vraag dan pubers. Opgejaagd door gierende hormonen schieten hun lichaam, emoties en gedachten alle kanten op. Ze maken zich los van ouders en tegelijk hebben ze zoveel houvast nodig. In dat soms moeizame over en weer gaan, dienen ze uiteindelijk houvast in zichzelf te ontwikkelen.
Tijdens deze avond reikt Jürgen ideeën en materiaal aan en vragen staat vrij.

Jürgen Peeters heeft ervaring als leraar en is nu psychotherapeut en bemiddelaar. Hij verdiepte zich in familiesystemen, organisatiedynamiek en leiderschap. In 2009 werd hij de eerste Vlaamse Aware Parenting Instructor. Hij adviseert ouders en geeft al bijna 20 jaar trainingen, lezingen en supervisie in de kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg. Hij beschouwt zijn drie kinderen als zijn belangrijkste leraren.

Plaats: De Sprankel, Nieuwstraat 11, 2290 Vorselaar

Inschrijven via moedergroepvorselaar@gmail.com.
Pas na betaling van 15€ voor 1 persoon - 25€ voor 2 personen is je inschrijving definitief.
Rekeningnummer: BE25 7506 4420 8282
Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn, ontvang je een annulatie mail en de betaling wordt teruggestort.

Bron: UiTinVlaanderen.be