Gebruik mijn huidige locatie

Positief denken - Erna Claes

Positief denken is een vorm van positief relativeren, van op zoek gaan naar de goede reële kanten zonder dat de negatieve kanten van het leven genegeerd worden. Positief denken geeft positieve gevoelens meer kans, het tempert onze pijnlijke gevoelens, het motiveert opbouwend gedrag, het helpt om op een positieve manier te inversteren in relaties en het versterkt onze persoonlijke veerkracht, ...

Waar
LDC Sprankel!
Nieuwstraat 13, 2290 Vorselaar 51.2019074 - 4.7751943
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Trefwoorden
Prijs
€ 6,0
Contact
tine.braspenninckx@okra.be
Telefoonnummer: 014 40 33 51
Positief denken is een vorm van positief relativeren, van op zoek gaan naar de goede reële kanten zonder dat de negatieve kanten van het leven genegeerd worden. Positief denken geeft positieve gevoelens meer kans, het tempert onze pijnlijke gevoelens, het motiveert opbouwend gedrag, het helpt om op een positieve manier te inversteren in relaties en het versterkt onze persoonlijke veerkracht, ook bij tegenslagen.
Door jezelf beter te leren kennen, kan je ook beter zelf beslissen over je leven. Het in evenwicht brengen van je denkwijze heeft dus een groot effect. En... je kan het leren! Je kan leren anders kijken naar jezelf, de mensen en dingen. Je kan leren ondermijnende denkgewoonten te herkennen en deze om te bouwen tot meer positieve, helpende denkgewoonten. Tijdens deze infosessie schotelen we je een nuchtere kijk op positief denken voor en hoe je er zelf invloed op kan hebben.

Bron: UiTinVlaanderen.be