Gebruik mijn huidige locatie

Philippe Thuriot - Bach in Time (aperitiefconcert)

Accordeonist Philippe Thuriot is een van Belgiës allergrootste artiesten. Hij is een muzikale duizendpoot, die in vele stijlen uitblinkt. Het kleurenpalet dat hij bereikt, grenst aan het onwaarschijnlijke. Bovendien combineert hij klassieke muziek moeiteloos met jazz, folk en andere stijlen. Vorige zomer ging Philippe Thuriot met Bach in Time in première op het Bachfestival van Barcelona. ...

Waar
Lakenhal
Grote Markt z.n., 2200 Herentals 51.1768477 - 4.8364467
Wanneer
10/05 om 11:00
Organisatie
Prijs
€ 13,0
Accordeonist Philippe Thuriot is een van Belgiës allergrootste artiesten. Hij is een muzikale duizendpoot, die in vele stijlen uitblinkt. Het kleurenpalet dat hij bereikt, grenst aan het onwaarschijnlijke. Bovendien combineert hij klassieke muziek moeiteloos met jazz, folk en andere stijlen.

Vorige zomer ging Philippe Thuriot met Bach in Time in première op het Bachfestival van Barcelona. Philippe vertrekt van Bach en improviseert op een zeer natuurlijke wijze richting folk, pop, tango en wereldmuziek.

Vorig jaar verscheen een nieuwe cd van Philippe bij Warner Classics met muziek van Maurice Ravel. Voor dit project ging hij meer dan een jaar in quarantaine.

Bron: UiTinVlaanderen.be