Gebruik mijn huidige locatie

Peter Holvoet-Hanssen en Mauro Pawlowski - Blauwboek

Dichter en onnavolgbaar troubadour Peter Holvoet-Hanssen rammelt als de Iggy Pop van de Nederlandstalige poëzie als nooit tevoren aan de kettingen van de taal. Zingend en klingend evoceert hij zijn poëtisch testament Blauwboek. Gedichten voor de grote reuzin. Licht en donker, betovering en verstilling, humor en tragiek gaan hand in hand. In deze voorstelling is het hoofdpersonage, ‘de ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 12,0
Dichter en onnavolgbaar troubadour Peter Holvoet-Hanssen rammelt als de Iggy Pop van de Nederlandstalige poëzie als nooit tevoren aan de kettingen van de taal. Zingend en klingend evoceert hij zijn poëtisch testament Blauwboek. Gedichten voor de grote reuzin. Licht en donker, betovering en verstilling, humor en tragiek gaan hand in hand.

In deze voorstelling is het hoofdpersonage, ‘de tovenaar’, uitgegroeid tot een niets ontziende reus. Daarom schiet Mauro Pawlowski, zelf poëet, ter hulp. De legendarische gitarist verklankt als geen ander deze dreiging. Mauro onderzoekt mee de kracht van het geluid én het woord.

Bron: UiTinVlaanderen.be