Gebruik mijn huidige locatie

Paraplu in Herentals

Omdat het optreden van zaterdag 25 mei (2019) een groot succes was, hebben de organisatoren van De Fakkel ons gevraagd om met Paraplu in het voorjaar van 2020 opnieuw in hun lokaal in Herentals te komen optreden. VZW De Fakkel uit Herentals is een vereniging die rond kansarmoede werkt. Zaterdag 15 februari komt Paraplu naar Herentals om hun zelfgeschreven liedjes, verhalen en gedichten te ...

Waar
De Fakkel vzw
Boerenkrijglaan 16, 2200 Herentals 51.1736712 - 4.8420118
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Omdat het optreden van zaterdag 25 mei (2019) een groot succes was, hebben de organisatoren van De Fakkel ons gevraagd om met Paraplu in het voorjaar van 2020 opnieuw in hun lokaal in Herentals te komen optreden.

VZW De Fakkel uit Herentals is een vereniging die rond kansarmoede werkt.

Zaterdag 15 februari komt Paraplu naar Herentals om hun zelfgeschreven liedjes, verhalen en gedichten te delen met het publiek.
.
We willen de groepsleden van Paraplu graag in het kort aan u voorstellen. De een heeft een potlood en de ander een gitaar. De een schrijft verhalen met welgekozen woorden en slimme metaforen, de ander brengt u kundig gecomponeerde liederen. De een heeft iets met filosofie en de ander met de dingen der natuur. Beiden zijn ze op zoek naar perspectief, naar een soort alternatief: een wereld van woorden en akkoorden. Kom dat zien, kom dat horen! Laat u door Paraplu met liederlijke poëzie en poëtische liederen vermaken en ontroeren.

Paraplu zijn Dirk De Boeck (tekst) en Bert Crollet (gitaar en zang). Bert en Dirk brengen liedjes, verhalen en gedichten in het Nederlands.
.
Dirk stapt op het podium met een handvol van zijn zelfgeschreven verhalen en gedichten over alledaagse onderwerpen. Zijn teksten bevatten wijsheid, maar ook humor en flaters, mooie beelden en filosofische bedenkingen…
.
Bert brengt met zang en gitaar een set zelfgeschreven nummers, muziek met een lach en een traan, van smartlap tot harde rock, steeds op een akoestisch gitaartje en op eigen(wijze) wijze.
.
Iedereen welkom!
De toegang is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be