Gebruik mijn huidige locatie

Pact de Mic

Comedy groeit en bloeit, ook in de Kempen. Om het jonge comedytalent in de Kempen te ondersteunen en stimuleren lanceren de vijf Kempische cultuurcentra verenigd binnen ’t Pact het comedytraject Pact de Mic! Na een intensief workshopparcours o.l.v. Nigel Williams toont het nieuwe Kempische comedytalent hun kunnen. Ben jij benieuwd of er een nieuwe Alex Agnew of Philippe Geubels ontspruit uit ...

Waar
CC 't Schaliken
Grote Markt 35, 2200 Herentals 51.1770982 - 4.8363614
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Thema
Trefwoorden
Prijs
gratis
Contact
tickets.cultuurcentrum@herentals.be
Telefoonnummer: 014-21 90 88
Comedy groeit en bloeit, ook in de Kempen. Om het jonge comedytalent in de Kempen te ondersteunen en stimuleren lanceren de vijf Kempische cultuurcentra verenigd binnen ’t Pact het comedytraject Pact de Mic!

Na een intensief workshopparcours o.l.v. Nigel Williams toont het nieuwe Kempische comedytalent hun kunnen. Ben jij benieuwd of er een nieuwe Alex Agnew of Philippe Geubels ontspruit uit de Kempische zandgrond? Kom en check het zelf! Nigel Williams praat de avond aan mekaar.

De volgende comedians treden aan: Het duo Jonas Verstappen en Jef Van Hees, Kim Van Den Heuvel, Wim Van Dooren, Johan Claes, Leander Van Dooren, Christophe Bierinckx, Chantal Curinckx, Koen Van de Ven, Lieve Dierckx, Jan Raeymaekers, Joke Sluydts en Yves Kinnaer.

Lukt het niet om te komen kijken in Herentals, dan krijgt u nog de kans in een van de andere cultuurcentra:
◾ Donderdag 17 september om 20.15 uur, CC ’t Getouw, cultuurcafé, Mol (uitverkocht)
◾ Zondag 27 september om 20.15 uur, CC de Werft, Geel
◾ Vrijdag 2 oktober om 20.15, JH de Wollewei, Turnhout

Toegang is gratis, uw plaatsen reserveert u via het betrokken cultuurcentrum!

Bron: UiTinVlaanderen.be