Gebruik mijn huidige locatie

Paasvakantie: Toneel 'Bakker Bol' - paasknutselen - clownerie - kleuterdans (activiteiten voor 4- tot 6-jarigen, geboortejaar 2013 tot en met 2015)

Bakker Bol is bakker in het land van koning Lodewijk. Hij heeft een groot probleem: zijn oven is stuk en nu kan hij niets meer bakken. Tegen zondag moet hij heel veel taarten bakken, want dan gaan prinses Laura en prins Joachim trouwen. Zal hij de taarten tijdig klaar krijgen? Je ontdekt het tijdens een leuk toneelstuk. Nadien is het tijd voor wat actie. Je maakt een knutselwerkje voor Pasen ...

Waar
Sporthal Olen
P. Verhaertstraat 7, 2250 Olen 51.1679482 - 4.9035931
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Thema
Trefwoorden
Prijs
€ 15,0
Contact
vrije.tijd@olen.be
Telefoonnummer: 014 27 94 22
Bakker Bol is bakker in het land van koning Lodewijk. Hij heeft een groot probleem: zijn oven is stuk en nu kan hij niets meer bakken. Tegen zondag moet hij heel veel taarten bakken, want dan gaan prinses Laura en prins Joachim trouwen. Zal hij de taarten tijdig klaar krijgen? Je ontdekt het tijdens een leuk toneelstuk. Nadien is het tijd voor wat actie. Je maakt een knutselwerkje voor Pasen en leert de tofste clowntrucjes. De dag afsluiten doen we met enkele leuke danspasjes.

Meebrengen: lunchpakket en speelkledij.

Inschrijven kan via http://olen.ticketgang.eu vanaf zaterdag 16 maart 9.00 uur en aan het loket van Vrije Tijd vanaf maandag 18 maart 9.00 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be