Gebruik mijn huidige locatie

Op de fiets met Kamishibai

Wat hebben sportief zijn, smullen en luisteren naar voorleesverhalen met elkaar te maken? Het zijn de ingrediënten van onze familie-fietstocht! We vertrekken samen om 10 u. aan de bib van Noorderwijk. Daar krijg je al een eerste verhaaltje en een eerste versnapering voorgeschoteld. Daarna houden we nog op drie andere plaatsen halt: aan de Boekerij, de Lakenhal en de hoofdbib in Herentals. Het ...

Waar
Bibliotheek Herentals - afdeling Noorderwijk
Ring 26, 2200 Noorderwijk (Herentals) 51.140438 - 4.838705
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 12,0
Reservaties
www.schaliken.be
Telefoonnummer: 014 21 90 88
Wat hebben sportief zijn, smullen en luisteren naar voorleesverhalen met elkaar te maken? Het zijn de ingrediënten van onze familie-fietstocht!
We vertrekken samen om 10 u. aan de bib van Noorderwijk. Daar krijg je al een eerste verhaaltje en een eerste versnapering voorgeschoteld. Daarna houden we nog op drie andere plaatsen halt: aan de Boekerij, de Lakenhal en de hoofdbib in Herentals. Het einde van de activiteit is voorzien rond 15 u. We zorgen voor een aangepast fietstempo, zodat iedereen kan deelnemen. De voorleesmomenten tijdens de tocht worden verzorgd door De Verhalenweverij vzw.
De bijdrage voor deze 3-in-1 activiteit is 12 euro per volwassene en 7 euro per kind. De opbrengst wordt geschonken aan de Warmste Week. Inschrijven kan van 4 tot 25 september via cc ’t Schaliken: www.schaliken.be of tel. 014 21 90 88.

Bron: UiTinVlaanderen.be